Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Κοντόσταυλος και τρεις ανανεώσεις στο Κρυονέρι

Ο Γιώργος Κοντόσταυλος
Την απόκτηση του Γιώργου Κοντόσταυλου και τρεις ανανεώσεις ανακοίνωσε το Κρυονέρι. Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας και τη νέα σεζόν θα φορούν οι Αχιλλέας Σιατραβάνης, Γιώργος Κανταρέλης και Γιώργος Καμαρίτης.
Αναλυτικά στις ανακοινώσεις του Κρυονερίου αναφέρονται:
«O A.O Κρυονερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Κοντόσταυλου.
''Ο Α.Ο Κρυονερίου είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα, θυμάμαι την πορεία μέχρι τον τελικό κυπέλλου το 2014 και την πρόκριση στον τελικό, μέσα στη Φώκαια με δικό μου γκολ. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες με τον κόσμο που έχει το Κρυονέρι, είχα τις καλύτερες αναμνήσεις και θέλω να τις ξαναζήσω ''.
Ο Γιώργος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στον Ελπιδοφόρο (Δ εθνική 2012-2013),ΑΟ Περιστεριού (Γ εθνική 2013-2014),στον ΑΟ Κρυονεριου (Α ΕΠΣΑΝΑ,2014-2015),ΠΑΟ Καματερού (Α ΕΠΣΑ 2015-2017),ενώ από τον Ιανουάριο του 2018 αγωνίστηκε στον Παλληνιακό.
Ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο συνεχίζεται και σύντομα θα ακολουθήσουν εκ νέου ανακοινώσεις».
«O A.O Κρυονερίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιώργο Καμαρίτη.
Ο Γιώργος ξεκίνησε στην ομάδα μας τη σεζόν 2016-2017 και η νέα περίοδος θα τον βρει να φοράει τα κυανόλευκα για τρίτη χρονιά.
Ο Γιώργος είπε χαρακτηριστικά πως ''Έχουμε εκκρεμότητες από την χρονιά που πέρασε και πρέπει να τις διευθετήσουμε οπότε θα μείνω εδώ τουλάχιστον για εφέτος'' και όλα τελείωσαν μέσα σε 5 λεπτά. Πρόκειται για έναν από τους αθλητές που έχει καταφέρει με τη μαχητικότητα και το πάθος του να κερδίσει την αναγνώριση των συμπαικτών του αλλά και των φιλάθλων του Κρυονερίου.
Ο προγραμματισμός, ο σχεδιασμός και οι συζητήσεις για την στελέχωση των τμημάτων του συλλόγου μας για τη νέα χρονιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και σύντομα θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις».
«O A.O Κρυονερίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους αθλητές της ανδρικής ομάδας Αχιλλέα Σιατραβάνη (Αχιλλεας) και Γιώργο Κανταρέλη (George).
Οι συζητήσεις κράτησαν 5 δευτερόλεπτα, ''Πρόεδρε εδώ ανήκουμε και εδώ θέλουμε να παίζουμε,αφού η διοίκηση είναι εντάξει δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο!''
Και οι δύο αθλητές προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας.Με το δυναμισμό τους,το πάθος τους ,τον χαρακτήρα τους και τις ικανότητες τους μέσα στο γήπεδο, αναγνωρίζονται ως δύο από τα πιο έμπειρα και δυναμικά στελέχη της ομάδας και σίγουρα από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου που αποτελούν σημείο αναφοράς για τους αθλητές των ακαδημιών μας!
Ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο συνεχίζεται και σύντομα θα ακολουθήσουν εκ νέου ανακοινώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου