Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Δαγγούλης ο εκλεκτός στον ΠΑΟ Καλυβίων!-«Να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης»

Ο Κυριάκος Δαγγούλης ήταν ο εκλεκτός της νέας διοίκησης του ΠΑΟ Καλυβίων για τη θέση της τεχνικής ηγεσίας, όπως γνωστοποιήθηκε πριν λίγη ώρα. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία από τη Δευτέρα, όταν και έγινε το ραντεβού τους, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει αργά το βράδυ την πρόσληψη του 35χρονου προπονητή. Λίγο μετά την ανακοίνωσή του, ο Δαγγούλης μίλησε στο «Epsanastisentra» και αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, τόνισε ότι θα δουλέψει σκληρά για να φανεί αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης.
«Ο ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ανακοινώνει την πρόσληψη του τεχνικού Κυριάκου Δαγγουλη για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Το ΔΣ τον καλωσορίζει στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή δουλειά με υγεία και επιτυχίες!!!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΠΑΟ Καλυβίων για τον Κυριάκο Δαγγούλη.
Από την πλευρά του ο 35χρονος τεχνικός τόνισε στο «Epsanastisentra»: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΟ Καλυβιων για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα δουλέψω σκληρά, προκειμένου να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης. Υπάρχει όραμα και φιλοδοξία από τους ανθρώπους που περιβάλλουν το σωματείο. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, να έχουμε μια άριστη συνεργασία και ο σύλλογος να γίνεται αγωνιστικά όλο και πιο δυνατός. Άλλωστε η παρακαταθήκη της περσινής επιτυχημένης χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου