Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Ζάβρας: «Μείναμε πιστοί σε όσα είχαμε πει εξ αρχής»

Στον προεδρικό θώκο του Παλληνιακού θα είναι και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Ζάβρας, όπως γνωστοποιήθηκε και επίσημα χθες το βράδυ. Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» προχώρησε σε δηλώσεις στο «Epsanastisentra» στις οποίες στάθηκε στο ότι όλοι στον Παλληνιακό ήταν πιστοί σε όσα έλεγαν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.
«Σε σχέση με όλα αυτά που είχαμε πει προ διμήνου είμαστε πιστοί στον προγραμματισμό και στην ιδεολογία μας. Κάναμε τη Γενική Συνέλευση τηρώντας όλες τις επιβεβλημένες διαδικασίες και ήταν άψογη η λειτουργία. Αποδείξαμε ότι όσα λέγαμε ήταν αλήθεια. Το νέο ΔΣ της ομάδας είναι ενισχυμένο και πολύ δυνατό», τόνισε ο Γιώργος Ζάβρας στο «Epsanastisentra», ενώ ερωτηθείς για τα μεμονωμένα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες ανέφερε: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο για τα όσα ακούστηκαν, απλά να πω ότι μιλάνε μόνο οι πράξεις μας».
Στη Γενική Συνέλευση του Παλληνιακού, κατά την οποία όλα κύλησαν άψογα, έγιναν οι εκλογές με την ψήφο των 80 μελών της ομάδας και στη συνέχεια το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα.
Τα μέλη του έχουν ως εξής:
Πρόεδρος: Γιώργος Ζάβρας
Αντιπρόεδρος: Κώστας Μπούρας
Γενικός Γραμματέας: Τάσος Κολόκας
Ταμίας: Μάρκος Μανταδάκης
Γεν. Αρχηγός: Δημήτρης Βορβολάκος
Έφορος: Ζήσης Διονυσίου
Υπεύθυνος Ακαδημιών: Δημήτρης Σταμούλης
Οικονομικός σχεδιασμός και εσωτερικός έλεγχος: Άγγελος Κυριόπουλος
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Κώστας Ντόντος
Σύμβουλοι: Βαγγέλης Αλμπάνης, Βαγγέλης Κοσιώνης, Κερασία Χρυσάνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου