Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Σάμιος… ο 4ος στον Παλληνιακό!

Παίκτης του Παλληνιακού και τη νέα σεζόν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Αργύρης Σάμιος! Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει σειρά ετών θητείας στη Γ’ Εθνική θα ενισχύσει τους «κιτρινόμαυρους» στην πρώτη τους παρουσία σε Εθνική κατηγορία.
Ο Σάμιος, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Παλληνιακού, ήταν ο δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής παίκτης της ομάδας, πίσω από τον τερματοφύλακα Φυλακτό, και ο δεύτερος σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα με 9 γκολ, ενώ μοίρασε και οκτώ ασίστ.
Στην ανακοίνωση του Παλληνιακού αναφέρεται:

«Και ο Σάμιος μας ακολουθεί στη Γ’ Εθνική!

Παίκτης της ομάδας μας και τη νέα σεζόν θα είναι ο Αργύρης Σάμιος. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Παλληνιακού και θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» και του χρόνου, ακολουθώντας την ομάδα στη Γ’ Εθνική. Ο Σάμιος είναι ένα από τα πολύτιμα «γρανάζια» του Παλληνιακού και στην πρώτη του σεζόν με την ομάδα μας ήταν ο δεύτερος σκόρερ με 9 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ συνολικά. Παράλληλα, ο Σάμιος ήταν ο παίκτης με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, μόνο πίσω από τον τερματοφύλακα Φυλακτό.
Η παραμονή του είχε κριθεί επιβεβλημένη από τον τεχνικό της ομάδας Βαγγέλη Χαντέ, ο οποίος είχε θέσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή στις άμεσες προτεραιότητες, γι’ αυτό και το αίτημά του ικανοποιήθηκε άμεσα. Η διοίκηση του Παλληνιακού εύχεται στον Αργύρη Σάμιο καλή σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου