Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

Φουλάρει για Γ’ Εθνική ο Παλληνιακός-Παραμένει στο τιμόνι ο Χαντές!

Οριστικό τέλος στα σενάρια περί μη συμμετοχής του Παλληνιακού στη Γ’ Εθνική μπήκε πριν λίγη ώρα. Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» Γιώργος Ζάβρας είχε ραντεβού με τον Βαγγέλη Χαντέ και συμφώνησαν να συνεχιστεί η συνεργασία τους και τη νέα σεζόν!
Οι δύο άνδρες είχαν ραντεβού που διήρκεσε περίπου δύο ώρες. Στην κουβέντα τους είχαν ταύτιση απόψεων και η οριστική συμφωνία δεν άργησε να επέλθει με την συνέχιση της συνεργασίας τους να επικυρώνεται πριν από λίγα λεπτά. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, που βρίσκει τον Παλληνιακό στη Γ’ Εθνική, με τον Βαγγέλη Χαντέ να… φουλάρει πλέον και τις δικές του μηχανές, προκειμένου να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια καλή πορεία τη νέα χρονιά.
Στις επόμενες ημέρες θα έχουμε περισσότερες εξελίξεις, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι οι διοικούντες τον Παλληνιακό πραγματοποίησαν την πρώτη τους μεγάλη επιθυμία, που δεν ήταν άλλη από την παραμονή του Βαγγέλη Χαντέ στο τιμόνι, αφού θεωρούν ότι η άνοδος στη Γ' Εθνική οφείλεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό στον ίδιο!
Με την εξέλιξη αυτή οι "κιτρινόμαυροι" κλείνουν, παράλληλα, αρκετά στόματα που υποστήριζαν ότι η ομάδα δεν θα δηλώσει τελικώς συμμετοχή στη Γ' Εθνική σημειώνοντας ότι οι ημέρες περνάνε και δεν... κουνιέται φύλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου