Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ο απολογισμός της σεζόν από τον Άρη Βούλας

Τον απολογισμό της σεζόν έκαναν από τον Άρη Βούλας, με τον αντιπρόεδρο του σωματείου Στέλιο Τσαλδάρη να ευχαριστεί τους προπονητές, τον τεχνικό διευθυντή και τους ποδοσφαιριστές για τη συμβολή τους στην εξασφάλιση της παραμονής.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Στέλιου Τσαλδάρη αναφέρεται: «Το Δ.Σ. του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ κάνοντας τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου που τελείωσε , ευχαριστεί τους προπονητές Δαγγούλη Κυριάκο , Καβάση Γιώργο , τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Μπολοβίνο Αλέξανδρο , τους ποδοσφαιριστές της ομάδος για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά και κυρίως για το ήθος τους με το οποίο συνέβαλαν στην τελική επίτευξη του στόχου της παραμονής στη κατηγορία , σε μια ιδιαίτερα δύσκολη αγωνιστική χρονιά.
Παρ' ότι υπήρξε μεγάλη βαθμολογική πίεση καθ' όλη την περίοδο , είχαν συμμετοχή και μερίδιο στην επίτευξη των στόχων 18 ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τις ακαδημίες , εκ των οποίων οι 9 συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες της πρώτης ομάδος παρόλο το νεαρό της ηλικίας ( 16 & 17 ετών )
Θα ήταν παράληψη εάν δεν ευχαριστούσαμε τον Λουκά Καραδήμο για την βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα στις τελευταίες αγωνιστικές , στη πιο δύσκολη περίοδο του πρωταθλήματος. Καθώς και όλα τα μέλη , φίλους , φιλάθλους και γενικά όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα .
Ο σύλλογος. κινείτε ήδη σε ρυθμούς προγραμματισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου , με προτεραιότητα στην ανεύρεση προπονητή και οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο αντιπρόεδρος - γενικός αρχηγός
Τσαλδάρης Στέλιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου