Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Μπήκε… αγριεμένος στο παιχνίδι ο Πάπιος-Ανακοίνωσε Ζουρούδη, κράτησε Παπάζογλου και άλλους τέσσερις!

Με το καλημέρα ο Δημήτρης Πάπιος έδειξε τα… δόντια του στο καλοκαιρινό παζάρι, αφού μόλις λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε ότι παραμένει στον προεδρικό θώκο, ο ισχυρός ηγέτης του Αστέρα Βάρης μπήκε πολύ δυνατά στο «παιχνίδι». Ο πρόεδρος του Αστέρα με το «καλημέρα» ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Ζουρούδη, αλλά και την παραμονή του Παπάζογλου και άλλων τεσσάρων ποδοσφαιριστών.
Ο Δημήτρης Πάπιος έκανε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Πέτρο Ζουρούδη, ο οποίος θα ηγείται της επίθεσης του Αστέρα τη νέα σεζόν. Παρά τα 39 του χρόνια, ο πολύπειρος φορ έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού τη σεζόν που μας πέρασε ήταν πρώτος σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ με 20 γκολ, ενώ πέτυχε άλλο ένα και στο Κύπελλο. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία εξαιρετική μεταγραφή, αφού ο Ζουρούδης έδειξε ότι ο χρόνος δεν έχει αφήσει ακόμη τα σημάδια του πάνω του και είναι ικανός να κάνει τη διαφορά, ενώ μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει… φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της ΕΠΣΑΝΑ και θα βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του και τους νεαρούς παίκτες.
Πέραν του Ζουρούδη, ο πρόεδρος του Αστέρα έκανε άλλη μία κίνηση «ματ», καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Παπάζογλου για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Φαίνεται πως ο 24χρονος επιθετικός ως άλλος… Οδυσσέας βρήκε την «Ιθάκη» του στη Βάρη, με τον Πάπιο να τελειώνει το θέμα αυτό με συνοπτικές διαδικασίες, «ακυρώνοντας» έτσι τις υπόλοιπες ομάδες που του έκαναν κρούση το προηγούμενο διάστημα, αφού ο Παπάζογλου είχε στα χέρια του προτάσεις από πολλές ομάδες της Γ’ Εθνικής, της ΕΠΣΑΝΑ και της ΕΠΣΑ.
Πέραν του Παπάζογλου, τη φανέλα του Αστέρα θα φοράνε και τη νέα σεζόν οι Σταύρος Μάναλης, Γιώργος Μαγγίνας, Θανάσης Μάγγος και Σπύρος Μίχος, που ήρθαν επίσης σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας τσεκάρουν καθημερινά αρκετούς νεαρούς παίκτες, προκειμένου να τους εντάξουν στην οικογένεια του Αστέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου