Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Υποστολή «σημαίας» στη Μαρκό-Παρελθόν ο Σιδέρης

Οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Θωμά Σιδέρη με τη Μαρκό έπεσαν σήμερα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο παίκτης στο «epsanastisentra». Ο επί σειρά 10 ετών άσος των «πράσινων», που ήταν και η «σημαία» της ομάδας και ο παλαιότερος παίκτης της μέχρι πρότινος, έφυγε και σε δηλώσεις που έκανε έστρεψε τα βέλη του κατά της διοίκησης, του προπονητή, ενώ είπε καλά λόγια μόνο για τον Θανάση Λάμπρου.
«Μετά από 10 χρόνια προσφοράς μου στην αντρική ομάδα ήρθε η ώρα να πω αντίο στην αγαπημένη μου ομάδα και αυτό γιατί μια διοίκηση έχει πετάξει τα κλειδιά του συλλόγου σε έναν προπονητή. Δυστυχώς όμως ξεχνάει ο ίδιος σε ποιους παίκτες στηρίχτηκε πάνω όταν όλοι ήταν τραυματίες και μας έλεγε σε όλους πάμε παικταράδες, είστε οι καλύτεροι! Ξεχνάει ποιοι τον έφτασαν τελικό κυπέλλου, ο που με την συμπεριφορά του υποβάθμισε την προσπάθεια των παιδιών. Έτσι φτάσαμε σήμερα εγώ και άλλα παιδιά που κατά την τριετία που πέρασαν ήμασταν ο κορμός της ομάδας να μας ενημερώνει η διοίκηση ότι είμαστε εκτός πλάνου προπονητή», τόνισε ο Σιδέρης και συνέχισε: «Δυστυχώς η οικονομική άνεση που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος μας έκανε να νιώθουμε ξένοι μέσα στη ίδια μας την ομάδα που επί χρόνια παίζαμε απλήρωτοι, με τραυματισμούς, το μοναδικό δελτίο που έμεινε στη ΜΑΡΚΟ όταν έπεσε από Δ εθνική ήταν αυτό με το όνομα Θωμάς Σιδέρης… Αυτό και μόνο κύριοι της διοίκησης οφείλατε να σεβαστείτε. Και επειδή δεν πρόκειται να γίνω κανενός προπονητή το παιχνίδι θα φύγω με ψηλά το κεφάλι κρατώντας όλες τις καλές μου αναμνήσεις…
Εύχομαι η ΜΑΡΚΟ να πιάσει τους στόχους της και ότι καλύτερο για την νέα χρονιά!
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον μέχρι τώρα πρόεδρο του συλλόγου κ. Λάμπρου διότι σε ό,τι χρειάστηκε η ομάδα και εγώ προσωπικά ήταν πάντα δίπλα μας! Εύχομαι καλή συνέχεια και η ΜΑΡΚΟ θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου..!!».
Πλέον ο Θωμάς Σιδέρης είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του, αφού έχει στα χέρια του το δελτίο του και ήδη έχει συζητήσεις με κάποιες ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου