Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Απορρίφθηκε η ένσταση των Νικητών, πάνε στην Εφέσεων

Στην ανακοίνωση των αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ προχθές το βράδυ δεν είχε ανακοινωθεί η απόφαση για την ένσταση που κατέθεσαν οι Νικητές Ανθούσας. Ωστόσο, στην ίδια ανακοίνωση προστέθηκε χθες –κάλλιο αργά παρά ποτέ– η απόφαση που ήταν τελικώς απορριπτική, όπως συνέβη και με τις περιπτώσεις της Βουλιαγμένης και της Ατλαντίδας. Η απόφαση των ανθρώπων της ομάδας είναι να προχωρήσουν σε έφεση, στο δευτεροβάθμιο της ΕΠΟ, κίνηση την οποία έχουν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν εντός οκτώ ημερών.
Στην ομάδα ενημερώθηκαν σήμερα εγγράφως για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ, στην οποία αναφέρεται: «Διάφορες προτάσεις εισηγήσεις Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 8/09-05-2018 ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΤΗΣ Γ'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΩΣ ΑΒΑΣΙΜΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΟ ΑΥΛΩΝ-ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 29/4/2018 ΟΜΟΡΦΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ».
Από τους Νικητές φαίνεται πως γνώριζαν εξ αρχής ότι η υπόθεσή τους θα είχε την ίδια τύχη με της Βουλιαγμένης, γι’ αυτό και έχουν πάρει την απόφαση από πριν ότι θα συνεχίσουν σε δεύτερο βαθμό με την ένστασή τους, κάτι που θα πράξουν μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου