Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Και του χρόνου ο Μαγγίνας στη Μαρκό-«Εύχομαι ανάλογη πορεία»

Στο τιμόνι της Μαρκό και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο Γιάννης Μαγγίνας! Το «epsanastisentra» είχε την πληροφόρηση και επικοινώνησε με τον πολύπειρο τεχνικό, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση της παραμονής του. Ο προπονητής των «πράσινων» μίλησε για τη χρονιά που μας πέρασε, ενώ ευχήθηκε η ομάδα του να έχει ανάλογη πορεία και τη νέα σεζόν.

«Η σεζόν που μας πέρασε ήταν πολύ καλή αγωνιστική χρονιά για τη Μαρκό. Έπαιξε σημαντικό ρόλο η διοίκηση της ομάδας που ενίσχυσε σημαντικά το ρόστερ και η δουλειά που έγινε όλη τη χρονιά και απέδωσε καρπούς. Αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα μια καλή πορεία και τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς και την κατάκτηση της 3ης θέσης», τόνισε ο Μαγγίνας και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, καθώς και τους φιλάθλους που μας βοήθησαν όλη τη χρονιά».
Για τη νέα σεζόν ο τεχνικός της Μαρκό τόνισε: «Με το τέλος της περιόδου συζητήσαμε με τη διοίκηση και ανανεώσαμε τη συνεργασία μας για τη νέα χρονιά, αφού και οι δύο πλευρές μείναμε ευχαριστημένες. Πλέον περιμένουμε να καθοριστεί η επιτροπή μεταγραφών στην ομάδα, σε συνεργασία με εμένα, έτσι ώστε να στελεχωθεί το ρόστερ για τη νέα σεζόν. Θα παρθούν αποφάσεις για το ποιοι θα αποχωρήσουν, ποιοι θα ανανεώσουν και στη συνέχεια θα γίνουν οι μεταγραφές. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη πορεία και συνέχεια και την καινούρια χρονιά».
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο πλευρές έμειναν ευχαριστημένες από τη συνεργασία τους γι' αυτό και πάρθηκε άμεσα η απόφαση να συνεχίσουν και του χρόνου μαζί. Προς το παρόν δεν έχει γίνει η παραμικρή συζήτηση για τους στόχους της νέας περιόδου, αν και οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι πρωταγωνιστικοί, ενώ όπως έγινε γνωστό μετά τον Βασίλη Σαντριά από την ομάδα αποχώρησε και ο Γιάννης Γκαβασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου