Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Νέα πρωτοβουλία για τον ΑΟΚ από τον Δήμο

Νέα πρωτοβουλία για το μέλλον του ΑΟΚ ανέλαβε ο Δήμος Κρωπίας, που κάλεσε σε ανοιχτή συγκέντρωση τους φίλους της ομάδας. Η συγκέντρωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου, στις 19:30.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρεται: «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ Α.Ο.Κ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΙΟΥ 2018, 19:30 ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ

Πρωτοβουλία για τη διοργάνωση δημόσιας ανοιχτής συγκέντρωσης φίλων του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου Α.Ο.Κορωπίου αναλαμβάνει ο Δήμος Κρωπίας με θέμα «Το παρόν και το μέλλον του Α.Ο.Κ».

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 και ώρα 19:30 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας.

Η πρωτοβουλία διαμεσολάβησης και υποστήριξης του Δήμου Κρωπίας έχει μοναδικό στόχο την ενότητα όλων όσων αγαπάνε την Ομάδα και αγωνιούν για τις τύχες της. Δεν εμπλέκεται σε αντιπαραθέσεις και εσωτερικές διαιρέσεις, ούτε παίρνει θέση στα εσωτερικά της Ομάδας.

Στοχεύει να υποβοηθήσει, το διάλογο και την ελεύθερη πρόσβαση στην πληροφόρηση για την κατάσταση στην ομάδα καθώς και στην εξεύρεση λύσεων για το παρόν και το μέλλον της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου