Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Χριστοφιλέας: «Ήδη έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό»

Τις ευχαριστίες του προς το ΔΣ του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Αντώνη Φώσκολο, για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν έστειλε μέσω του «epsanastisentra» ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας. Ο νέος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τα Καλύβια για τη σεζόν που πέρασε εκεί.
«Θέλω πρωτίστως να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και τον τεχνικό διευθυντή Αντώνη Φώσκολο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα δουλέψω πάρα πολύ σκληρά ούτως ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα γιατί θα πρέπει να χτίσουμε από την αρχή την ομάδα», τόνισε ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και συνέχισε: «Ήδη έχουμε ξεκινήσει με τον Αντώνη τον σχεδιασμό. Θα κοιτάξουμε να μιλήσουμε με ποδοσφαιριστές που θα έχουν διάθεση για σκληρή δουλειά, αφού η ομάδα θα δουλέψει σε επαγγελματικά πλαίσια. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα αποτελείται από νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές που έχουν στόχο να διακριθούν και από έμπειρους και καταξιωμένους που θα είναι ικανοί να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.
Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας έστειλε και το μήνυμά του στα Καλύβια, ομάδα για την οποία όπως είπε: «Ο ΠΑΟ Καλυβίων είναι μια ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθώ ακόμη περισσότερο. Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον πρόεδρο Νίκο Πουλόπουλο, που μου έδειξε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Είναι ο άνθρωπος που έφερε τα Καλύβια στον δρόμο των επιτυχιών και ο άνθρωπος που με στήριζε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και ήταν δίπλα μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλο το συμβούλιο και τον Γενικό Αρχηγό Κωνσταντίνο Αποστόλου, ο οποίος ήταν καθημερινά στο γήπεδο και φρόντιζε να λυθούν όσα προβλήματα προέκυπταν. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στους ποδοσφαιριστές μου, που θυσίασαν πάρα πολλά πράγματα έτσι ώστε να πετύχουν τους στόχους που είχαμε θέσει. Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και στη νέα διοίκηση που θα αναλάβει. Τα Καλύβια θα είναι μέσα στην καρδιά μου πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου