Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Πρόστιμο σε Παμπαιανικό και Κοτσώνη για δυσμενείς δηλώσεις

Με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για έξι μήνες τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ τον εκπρόσωπο του Παμπαιανικού Θοδωρή Κοτσώνη, ενώ πρόστιμο επιβλήθηκε και στο σωματείο ως αλληλέγγυο, για δυσμενείς δηλώσεις του πρώτου στο διαδίκτυο. Αντίθετα απαλλάχθηκαν ο Παλλαυρεωτικός και ο γυμναστής της ομάδας Αλέξης Σακελλαρίου.
Αναλυτικά η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ ανακοίνωσε τις εξής αποφάσεις: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α στην συνεδρίαση της, την Τρίτη 08/05/2018 αποφάσισε τις κάτωθι ποινές:

Ποινές από απολογίες Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:

-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: ΑΠΑΛΛΑΓΗ
-ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΛ., ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Β΄ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΥ: ΑΠΑΛΛΑΓΗ
-ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ. ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΟ ΔΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΩΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣΤΗΝ ΕΠΟ κ. ΚΟΤΣΩΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΑΤΟ ΕΥΡΩ (100€) ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΜΠΕΙ ΤΟΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟ. ΑΡΘΡΑ 24 ΠΑΡ. 6 ΚΑΙ25ΠΑΡ. 3 ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ.
-ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΥ ΕΠΟ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) :ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΟ ΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΦΤΑΚΟΣΙΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ (750€) ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 24 ΠΑΡ.1,2,3 ΚΑΙ 25 ΠΑΡ. 1,2,3,4 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ.

Ποινές από απολογίες Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:

-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: ΑΠΑΛΛΑΓΗ
-ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΣ ΕΥ., ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΡΑΜΝΟΥΣ: ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΟΙΝΗ ΔΕΚΑ (10) ΗΜΕΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 10 ΕΥΡΩ. ΑΡΘΡ. 11 ΠΑΡ. 2,5 ΚΑΙ 12 ΠΑΡ. Α Π.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου