Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Τα «κλειδιά» στον Φώσκολο ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!-«Μου έδειξαν ότι με θέλουν»

Νέα… βόμβα πυροδοτήθηκε στην Ανατολική Αττική, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του «epsanastisentra» να επιβεβαιώνονται για ακόμη μία φορά! Ο Αντώνης Φώσκολος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, κάτι για το οποίο σας είχαμε προϊδεάσει με σχετικό ρεπορτάζ (ΕΔΩ), με την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών να επικυρώνεται πριν από λίγα λεπτά!
Το «epsanastisentra» επικοινώνησε με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων», Νίκο Αξιώτη, ο οποίος και επιβεβαίωσε περιχαρής την πληροφορία αυτή, ότι δηλαδή δόθηκαν τα… κλειδιά της ομάδας στον Αντώνη Φώσκολο, ο οποίος και θα αναλάβει να στήσει τον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν. Με την κίνηση αυτή οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να αλλάζουν για τα καλά επίπεδο εν όψει της συνέχειας, αφού θα κερδίσουν πολλά τόσο σε οργανωτικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο ρόστερ!
Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει δείξει εξαιρετικό έργο στα δύο χρόνια που βρίσκεται στο ποδόσφαιρο της ΕΠΣΑΝΑ και γενικότερα στη θέση του τεχνικού διευθυντή, αφού ήταν αυτός που έστησε την Ατλαντίδα και τον Παλληνιακό σε δύο διαδοχικές χρονιές, με την πρώτη να κατακτάει το Κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ και τον δεύτερο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και να πανηγυρίζει ταυτόχρονα την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Στις πρώτες δηλώσεις του ο Αντώνης Φώσκολος στάθηκε στο γεγονός ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού του έδειξαν εμπράκτως πόσο τον ήθελαν μαζί τους και σημείωσε ότι υπάρχει πολλή όρεξη για δουλειά έτσι ώστε να επιτευχθούν οι πρωταγωνιστικοί στόχοι της ομάδας για τη νέα σεζόν.
«Είναι πολύ τιμητική η πρόταση που κου έγινε από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Μου έδειξαν ότι θέλουν να φτιάξουν κάτι πολύ μεγάλο και οργανωμένο», τόνισε ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας και συνέχισε: «Υπάρχει πολλή όρεξη για δουλειά έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας που θα είναι πρωταγωνιστικοί για τη νέα σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου