Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Πάπιος: «Με συνέπεια και όραμα θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Η φετινή πορεία του Αστέρα Βάρης κρίνεται αν μη τι άλλο επιτυχημένη, καθώς η ομάδα ήταν μέσα στους στόχους της. Πραγματοποίησε πρωταγωνιστική πορεία, τερματίζοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας, και συγχρόνως έβγαλε παιδιά από την ακαδημία που ενίσχυσαν την ανδρική ομάδα.
 Κοινώς η ομάδα του Αστέρα κινήθηκε βάσει του πλάνου που έχει θέσει για τα επόμενα χρόνια με σκοπό στο απώτερο μέλλον να αγωνίζεται με δικά της παιδιά και να πρωταγωνιστεί. Άλλωστε, όπως είχε πει στην αρχή της σεζόν ο Δημήτρης Πάπιος στο «epsanastisentra», ο Αστέρας είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και αυτό θα επιδιώκει πάντα.
Ο πρόεδρος της ομάδας της Βάρης, με προσωπική του δήλωση αναφέρθηκε στη σεζόν που τελείωσε, που κρίνεται επιτυχημένη για τον Αστέρα. Ο Δημήτρης Πάπιος στάθηκε στο γεγονός ότι δημιουργήθηκε μια ομάδα που θα έχει παρόν και μέλλον και σημείωσε ότι όλοι στον Αστέρα θα προχωρήσουν με συνέπεια, όραμα και σταθερά βήματα για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί. Καταλήγοντας έδωσε συγχαρητήρια στον Παλληνιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Δημήτρης Πάπιος ανέφερε: «Φέτος έγινε μια αρκετά μεγάλη προσπάθεια να δημιουργηθεί μια ομάδα που να έχει παρόν και μέλλον!!
Νομίζω ότι καταφέραμε αρκετά πράγματα και έχω την αισιοδοξία, ότι μέσα σε λίγα χρόνια, ο Αστέρας θα καταφέρει να αγωνίζεται με αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες του.
Η αξιοπρεπέστατη πορεία μας και η ανάδειξη της ομάδος μας στην δεύτερη θέση, ενός πολύ δυνατού και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, αποδεικνύει ότι οι περισσότερες επιλογές μας ήταν σωστές.
Με συνέπεια και όραμα θα προχωρήσουμε, πάντα με σταθερά βήματα, να πετύχουμε τους στόχους μας!!
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια, στην ομάδα του Παλληνιακού για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως και σε όλες τις ομάδες που έδειξαν πόσο ανεβασμένο είναι το ποδόσφαιρο στην Ένωσή μας!!
Δημήτρης Πάπιος».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου