Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ο Τασσιόπουλος στον πάγκο του Άρη Βούλας

Ο Τάσος Τασσιόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Άρη Βούλας, όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα. Ο πολύπειρος τεχνικός είχε θητεία και πολλές επιτυχίες σε αθηναϊκές ομάδες, ενώ στοκ παρελθόν είχε διατελέσει σκάουτερ παικτών για τρία χρόνια στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Άρη Βούλας αναφέρεται: «Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έληξε το θέμα του προπονητή , που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδος μας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε , ότι για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθήκοντα προπονητή της ομάδος μας αναλαμβάνει ο κος Τάσος Τασιόπουλος.
Είναι ο προπονητής που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία και το πνεύμα της ομάδος μας και ο ιδανικότερος τεχνικός , για το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Είναι ο προπονητής που με το πλούσιο βιογραφικό του, την μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα , το ήθος του και την εργατικότητά του, με την αμέριστη συμπαράστασή μας θα ηγηθεί της προσπάθειας μας ώστε ο σύλλογος να κάνει τα επόμενα δημιουργικά βήματα.
Ο κος Τασιόπουλος έχει μια πολύ πλούσια καριέρα , με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις είτε σαν ποδοσφαιριστής :
Α’ ΕΘΝΙΚΉ με Αθηναϊκό – ΠΑΟΚ – Παληνειακό
Β’ ΕΘΝΙΚΗ με Χαραυγιακό
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ με Χαραυγιακό , Φωστήρα
Είτε σαν προπονητής:
Ηλιούπολη –πρωταθλήτρια Δ’ εθνική άνοδος στη Γ’, Ηλιούπολη – Γ’ εθνική , Αθηναϊκός – Γ’ εθνική , Ρούφ – Γ’ εθνική , Προοδευτική – πρωταθλήτρια Δ’ εθνική άνοδος στη Γ’ , Χαλκίδα – Δ’ εθνική , Νέα Ιωνία – Δ’ εθνική , Θύελλα Αγ. Δημητρίου-άνοδο από Β’ σε Α’ κατηγορία ΕΠΣΑ , Αθηναϊκός – άνοδο από Β’ σε Α’ κατηγορία ΕΠΣΑ.
Έχει διατελέσει διευθυντής ακαδημιών σε Νέα Ιωνία & Θύελλά Αγ. Δημητρίου και σκάουτερ παικτών για τρία χρόνια στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
Θεωρούμε ότι η επιλογή του κου Τασιόπουλου είναι αυτή την περίοδο η ιδανικότερη για το σύλλογο ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Τον καλωσορίζουμε στη ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Θα είμαστε πάντα κοντά του στηρίζοντας το έργο του .
Το Δ.Σ. ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου