Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Εξώδικο Παπαμακάριου στα μέλη του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Εξώδικο προς τα μέλη του Διαιτητικού Δικαστηρίου με αφορμή την απόφαση μείωσης της ποινής στον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, Δ. Γιαρένη, απέστειλε ο τέως πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος.
Με το εξώδικο του στρέφεται επίσης κατά του πρόεδρου της ΕΠΟ αλλά και του Δημήτρη Γιαρένη –μεταξύ άλλων– ζητάει την αναψηλάφηση της υπόθεσης.

Αναλυτικά το εξώδικο του Γιώργου Παπαμακάριου, που εστάλη μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γιώργου Παναγόπουλου:

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Του Γεωργίου ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ, τέως προέδρου του δευτεροβαθμιου ποδοσφαιρικου σωματείου με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,
κατοίκου Γλυκών Νερών
Κ Α Τ Α
Α. Των Τακτικών Δικαστών – Αρεοπαγιτων – μελών του επονομαζόμενου παρανόμως ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ
1.Δημητρίου ΓΕΩΡΓΑ, Προεδρευοντος,
2.Γεωργιου ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Εισηγητή,
3.Γεωργιου ΔΗΜΑΚΗ, Μέλους
Και των δικηγόρων – Διαιτητών μελών της ίδιας σύνθεσης του οργάνου
1.Αγγελου ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ και
2.Δημητριου ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΕΛΗ
Β. Του προέδρου της ΕΠΟ Ευάγγελου ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ και όλων των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ
Γ. Του εκπτωτου προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Δημητρίου ΓΙΑΡΕΝΗ και όλων των μελών του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :
1.ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ,
2.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ FIFA – UEFA,
3.ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ,
4.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ,
5.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ,
6.ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ
Αξιότιμοι Κύριοι,
Απευθύνομαι σε Εσάς ως τελευταίο εντός ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος καταφύγιο προστασίας του συνταγματικού θεσμού της Δικαιοσύνης, αναφέροντας ένα σκάνδαλο ολκής στο οποίο δυστυχώς υπέπεσαν Τακτικοί Δικαστές με βαθμό εν ενεργεία Αρεοπαγίτου σε αγαστή συνεργασία δυστυχώς με τους δικηγόρους – διαιτητές.
Συγκεκριμένα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ενώπιον Σας τους 3 Αρεοπαγίτες και τους 2 δικηγόρους που συμμετείχαν ως μέλη του παρανόμως επονομαζόμενου Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, όσον αφορά την έκδοση της από 26 Απριλίου 2018 απόφασης, με την οποία ουσιαστικά απήλλαξαν τον νυν πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ κ. Δημήτριο ΓΙΑΡΕΝΗ μεταρρυθμίζοντας τόσο την πρωτόδικη απόφαση υπ. Αριθμ. 15/2017 της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ που αποτελείται από 5 τακτικούς δικαστές με βαθμό Πρωτοδικη,οι οποίοι ομόφωνα επέβαλαν την πειθαρχική ποινή της διετούς απαγόρευσης ενασχόλησης με τα κοινά του ποδοσφαίρου, όσο και την δευτεροβαθμια υπ. Αριθμ. 11/2018 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που επίσης αποτελείται από 3 Τακτικούς Δικαστές και μάλιστα Προέδρους Πρωτοδικων, οι οποίοι απέρριψαν την έφεση και διατήρησαν ομόφωνα την ίδια ποινή.
ΕΠΕΙΔΗ προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και λίαν υποτιμητικά σχόλια για το κύρος της Δικαιοσύνης, η προκλητική απόφαση του υποτιθέμενου ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ που κατά τρόπο πραξικοπηματικό μετέτρεψε την ποινή του διετούς αποκλεισμού σε επίπληξη και 800 ευρώ πρόστιμο για… τα μάτια.
ΕΠΕΙΔΗ σε απλά Ελληνικά οι Αρεοπαγιτες ναι μεν έκριναν ότι ο πειθαρχικά ελεγκτέος ποδοσφαιρικός παράγοντας είναι πράγματι ένοχος, γιατί υπέπεσε στα καταγγελθέντα εκ μέρους μου πειθαρχικά αδικήματα, πλην όμως θεώρησαν ότι η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια όμοια και ήδη επιεικής ποινή έπρεπε από τα δύο έτη αποκλεισμού να μετατραπεί σε μια απλή επίπληξη.
ΕΠΕΙΔΗ είναι προφανές ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο ανταποκρινόμενο πλήρως στην επαγγελθείσα από τη νέα πολλά υποσχόμενη ποδοσφαιρική και αθλητική πολιτειακή ηγεσία εκστρατεία θεσμικής Εξυγίανσης, δίνει το σαφέστατο μήνυμα στην ποδοσφαιρική κοινωνία για πλήρη ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ όσων παραγόντων στήνουν διαιτησίες, αγώνες και πρωταθλήματα!
ΕΠΕΙΔΗ είναι αδιανόητο το… άδειασμα που έκανε ο κ. ΓΕΩΡΓΑΣ ως προεδρεύων του Διαιτητικου Δικαστηρίου της ΕΠΟ στους συναδέλφους του κ. Δημήτριο ΣΚΟΥΤΕΡΗ και κ. Λουίζα – Γλυκερία ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, Προέδρων της Επιτροπής Εφέσεων και της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ αντίστοιχα.
ΕΠΕΙΔΗ ως καταγγέλλων κι έχων άμεσο έννομο συμφέρον ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΠΩΣ ΟΙ ΣΧΕΔΌΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΈΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΏΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ, κατέληξαν μέσα σε λίγες μέρες στην… Κολυμβήθρα του Σιλωάμ.
ΕΠΕΙΔΗ μετά από αυτή την απόφαση δίνεται η θλιβερή για την δικαιοσύνη εικόνα οτι τόσο οι 5 τακτικοί δικαστές της Επιτροπής Δεοντολογίας, όσο και οι 3 συνάδελφοι τους της Επιτροπής Εφέσεων εσφαλαν, δεν έκριναν δίκαια και είχαν πρόθεση να εξοντώσουν τον κατηγορούμενο, αντίθετα με τους 3 Αρεοπαγίτες που με την… αεροπαγίτικη συνδρομή των 2 δικηγόρων μελών, εμφανίζονται να αποκαθιστούν το δίκαιο και την ποδοσφαιρική τάξη.
ΕΠΕΙΔΗ πρέπει να σημειωθεί οτι ενώ στον πρώτο βαθμό μου δόθηκε τουλάχιστον το δικαίωμα να ακουστώ ως μάρτυρας και στον δεύτερο ως τεχνηέντως αντεκκαλών, παρότι κατά τον απαράδεκτο κι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ οι καταγγελλοντες δεν θεωρούνται διαδικοι, στον τρίτο βαθμό ούτε εγώ, ούτε ο άλλος καταγγελλων κ. ΣΠΑΝΕΑΣ, ΚΛΗΘΗΚΑΜΕ ΕΣΤΩ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.
ΕΠΕΙΔΗ αποτελεί νομική, δικονομικη και συνταγματική παραδοξοτητα Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΤΟΒΆΘΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΈΝΑ ΜΕΙΚΤΟ ΌΡΓΑΝΟ, με αποτέλεσμα ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΜΙΓΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ!!!
ΕΠΕΙΔΗ αυτή η πρωτοφανής σκανδαλώδης απόφαση ελήφθη ΟΜΟΦΩΝΩΣ σε πλήρη συμπαιγνια ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ και ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, υποτιθεμενα διορισμενων στην σύνθεση ως Διαιτητών
ΕΠΕΙΔΗ για να γίνει αντιληπτή η στημένη Διαιτητική Διαδικασία, σας ενημερώνω οτι αφού CONTRA LEGEM, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ενάντια στο Καταστατικό και στους κανονισμούς, ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΗΚΑ από το δικαίωμα ακρόασης και δίκαιης δίκης, στερουμενος πέραν του δικαιώματος της νομικής παράστασης και του δικαιώματος εκπροσώπησης μου στην σύνθεση με δικηγόρο – διαιτητή της επιλογής μου,ο προσφεύγων κατηγορούμενος και παραστάθηκε αυτοπροσώπως και μετά πληρεξουσίου Δικηγόρου, και εκπροσωπήθηκε στην σύνθεση με δικηγόρο – διαιτητή της απόλυτης επιλογής του, τον κ.Δημητριο ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΕΛΗ, ενώ ως 5ο μέλος και 2ος δικηγόρος – διαιτητής της σύνθεσης ορίσθηκε από την ίδια την ΕΠΟ, ο Δικηγόρος Αθηνών κ. Άγγελος ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,
ΕΠΕΙΔΗ η φαρσοκωμώδια της δήθεν αμερόληπτης και ισότιμης ποδοσφαιρικής διαιτησίας αποδεικνύεται από τις περαιτέρω ιδιότητες των φερόμενων ως δίκαιων διαιτητών δύο δικηγόρων της συγκεκριμένης σύνθεσης, καθώς ο μεν πρώτος κ.ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, η οποία, όπως και η ΕΠΣΑΝΑ, όχι μόνο ανήκει στον σκληρό πυρήνα της νέας διοίκησης της ΕΠΟ αλλά και ο πρόεδρος της κ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ είχε πρόσφατα καταδικασθεί τελεσίδικα με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 4 μήνες αρχικά από την Επιτροπή Δεοντολογίας και τελικά 2 μήνες από την Επιτροπή Εφέσεων, ο δε δεύτερος κ. Άγγελος ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ έχει υποδειχθει από την ΕΠΣΑ που επίσης αποτελεί βασικό άξονα της διοίκησης της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είναι ορκισμένος εχθρός μου πολεμώντας με λυσσαλέα παρασκηνιακα κατά το διάστημα που ήμουν πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ.
ΕΠΕΙΔΗ πρέπει επίσης να συνυπολογισθει το όλως συμπτωματικο γεγονός της διπλής ταυτόχρονης ιδιότητας του κ. ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος, εκτός από υποδειχθείς από την ΕΠΟ στον πίνακα των μελών – Διαιτητών του Διαιτητικου Δικαστηρίου, τυγχάνει και μέλος ενός ακόμα πολύ σημαντικού δικαιοδοτικου οργάνου της ΕΠΟ, της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστων, στην οποία επίσης ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ (Ποιος άλλος;) ο κ. ΓΙΑΡΕΝΗΣ!!!
ΕΠΕΙΔΗ με λίγα λόγια οι ιδιότητες ΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΜΕΝΟΥ στην ΕΠΟ της Εξομάλυνσης και της Εξυγίανσης, είναι λίαν συγκεχυμενες με άκρως δυσδιακριτα όρια, καθώς ένας κρινομενος, όπως ο ΓΙΑΡΕΝΗΣ, είναι συγχρόνως και Κριτής αλλά και Ελεγκτής και Ελεγχόμενος, καθώς ως μέλος, και μάλιστα σημαινον, της πανίσχυρης Εκτελεστικης Επιτροπής της ΕΠΟ έχει ουσιαστικά μεγαλύτερη εξουσία ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, έχοντας εκ του καταστατικού, κι όχι εκ του νόμου δικαίωμα ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ Ή ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΊΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ.
ΕΠΕΙΔΗ τυπικά το Διαιτητικο Δικαστήριο έκρινε ένοχο, όπως και οι άλλες επιτροπές, τον ΓΙΑΡΕΝΗ, όμως με άγνωστα κριτήρια επέβαλε την πιο γελοία κι εξευτελιστικη ποινη για όλο το φάσμα των ενασχοληθεντων με την υπόθεση Τακτικών Δικαστών,
ΕΠΕΙΔΗ το Διαιτητικο Δικαστήριο ΔΕΝ ΈΛΑΒΕ ΚΑΝ ΥΠΌΨΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΗΝΗΣ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΡΕΝΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΕΠΟ ΚΑΙ Η ΕΠΣΑΝΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ,
ΕΠΕΙΔΗ αντιθέτως και παρότι η ποινή ίσχυε από την ημέρα δημοσίευσης της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ όχι μόνο δεν προέβη στην ενεργοποίηση της διαδικασίας έκπτωσης ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΌΣΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΌΣΟ ΚΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ κατά την κοπή της πρωτοχρονιατικης πίτας και να του επιτρέψει να παρίσταται στον Τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ, παραβλεποντας την εκκρεμοδικουσα νέα καταγγελία μου στους ποδοσφαιρικους εισαγγελείς κ. ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ και ΛΑΪΝΗ και στην Επιτροπή Δεοντολογίας για επιβολή νέας ποινής λόγω μη εκτισης της ποινής του,
ΕΠΕΙΔΗ το διαβόητο Διαιτητικο Δικαστήριο βαρυνεται και με άλλες σκανδαλωδεις καταστάσεις που θα σας περιγράψει ως ο πλέον ειδικός, ο πληρεξούσιος δικηγόρος μου με αυτοτελή αναφορά του
ΕΠΕΙΔΗ είναι προφανές οτι εκτός του οτι ΠΑΡΑΒΙΑΣΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΔΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΜΟΥ, οι καταγγελλόμενοι Αρεοπαγίτες Δημήτρης ΓΕΩΡΓΑΣ ,Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και Γεώργιος ΔΗΜΑΚΗΣ ΚΑΚΟΔΙΚΗΣΑΝ, ΑΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΌΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΒΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, καθώς υποτίθεται οτι η Πολιτεία επέβαλε τους Τακτικούς Δικαστές στα ποδοσφαιρικά όργανα για να φέρουν την ΚΑΘΑΡΣΗ κι όχι για να ξεπλενουν με δικολαβιστικες ταχυδακτυλουργιες ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
ΕΠΕΙΔΗ αποτελεί μεγίστη αδικία και πειθαρχικη δικαστική πλάνη Η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ Δ. ΣΚΟΥΤΕΡΗ μέσω της πειθαρχικης δίωξης του από τον Άρειο Πάγο , γιατί δήθεν καθυστέρησε 6 μήνες να εκδώσει την απόφαση του επί της έφεσης ΓΙΑΡΕΝΗ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, γεγονός, όπως αποδείχθηκε, ασυγχώρητο από την διοίκηση της ΕΠΟ και τους αφανεις εγχώριους και ξένους πατρωνες της και να μείνουν ατιμώρητοι οι προκλητικοί… αεροπαγιτες Δημήτριος ΓΕΩΡΓΑΣ, Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και Γεώργιος ΔΗΜΑΚΗΣ που πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων τις νόμιμες, αιτιολογημενες και δίκαιες ετυμηγοριες των ποδοσφαιρικων εισαγγελεων Κωνσταντίνου ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ και Γεωργίου ΛΑΙΝΗ, των πρωτοδικων του Ερευνητικού και του Δικαστικού Τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας Λουίζας-Γλυκεριας ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, Μιχαήλ ΧΑΡΙΑΤΗ, Βασιλικής ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ, Δημητρίου ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ, Αικατερίνης ΤΣΕΛΙΟΥ και Ευδοκίας ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΥ και των Προέδρων Πρωτοδικων – μελών της Επιτροπής Εφέσεων Δημητρίου ΣΚΟΥΤΕΡΗ, Φωτίου ΒΛΑΧΟΥ, Κωνσταντίνου ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ και Κωνσταντίνας ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Και με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος μου
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ για τις απαράδεκτες, αντισυνταγματικες, αντικαταστατικες και παράνομες μεθοδεύσεις σας εις βάρος των νόμιμων και ηθικών δικαιωμάτων μου,
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ τα μέλη του Διαιτητικου Δικαστηρίου της ΕΠΟ που εξέδωσαν την σκανδαλωδη απόφαση υπέρ του αποδεδειγμένα ενόχου και πειθαρχικα ελεγκτεου Δημητρίου ΓΙΑΡΕΝΗ, τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τα μέλη της Εκτελεστικης Επιτροπής που παρέλειψαν δόλια να εκδώσουν την διαπιστωτικη πράξη έκπτωσης του,
ΣΑΣ ΚΑΛΩ, ΟΠΩΣ ΕΝΤΟΣ ΠΈΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ :
1.ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΕΟΥΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ,
2.ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,
3.ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ,
4.ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΤΕ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΚΑΤ’ΕΦΑΡΜΟΓΗΝ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ,
5.ΕΚΔΙΚΑΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Δ. ΓΙΑΡΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΤΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥ,
6.ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΊΟΥ, Άλλως ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ».


Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου