Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Ανανέωσε ο Ζαγουρής και 11 παίκτες στον Παλλαυρεωτικό

Στο τιμόνι του Παλλαυρεωτικού και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο Νίκος Ζαγουρής. Το ΔΣ των «κιτρινοπράσινων» και ο πολύπειρος προπονητής τα βρήκαν σε όλα και ο Ζαγουρής, που ανέβασε την ομάδα στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ, θα ηγηθεί της προσπάθειας για μια καλή πορεία στη νέα χρονιά.
Παράλληλα, πέραν του προπονητή της ομάδας, με τον Παλλαυρεωτικό ανανέωσαν τη συνεργασία τους και 11 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα τη φανέλα της ομάδας του Λαυρίου θα φορούν και τη νέα σεζόν οι Μανωλης Κάππα, Κώστας Πάνου, Νικήτας Καυκιάς, Γιάννης Σπυρόπουλος, Μανώλης Σάμιος, Τάσος Νικολαΐδης, Βασίλης Μπεργιάννης, Σάββας Θεοφανίδης, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Βαλεντίνος Γιαχάεβ, Κώστας Παπαδόπουλος.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συμφωνία και με τους υπόλοιπους παίκτες, αφού πρόθεση της διοίκησης είναι να ανανεωθεί η συνεργασία και με σχεδόν όλους τους υπόλοιπους, ενώ έπειτα θα ακολουθήσουν οι μεταγραφές. Στόχος της διοίκησης είναι να γίνουν τέσσερις κινήσεις με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Επίσης, την Τρίτη αναμένεται να κλείσει και το θέμα του Σταύρου Ούσιου, ο οποίος εκτός πιθανού απροόπτου θα ανανεώσει με τον Παλλαυρεωτικό, αφού πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου