Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Λιακούτσης: «Ήρθε η ώρα για… restart»

Έτοιμος να καταθέσει στοιχεία που αφορούν παρατυπίες κατά συρροή σχετικά με τα βιβλία του Συλλόγου και αγωγή για διαφυγόντα έσοδα των Ακαδημιών του Συλλόγου από τις ετήσιες επιχορηγήσεις του Δήμου Κρωπίας, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Λιακούτσης σε έγγραφη δήλωσή του. Ο πρόεδρος του ΑΟΚ τόνισε ότι δεν τον πείραξε ο υποβιβασμός της ομάδας στη Β’ ΕΠΣΑΝΑ, αφού αποτελεί την ιδανική στιγμή για ένα… restart!
Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Παναγιώτης Λιακούτσης σημειώνει: «Η ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος βρίσκει τον Α.Ο.Κ. στην Β΄κατηγορία. Μια μαύρη σελίδα γράφτηκε στην ένδοξη ιστορία του Συλλόγου. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της αγωνιστικής καθίζησης της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ.  καθώς και  τους προπονητές-ποδοσφαιριστές-γιατρούς-φροντιστές από τον Ιανουάριο και μετά διότι έμειναν ως το τέλος με ψηλά το κεφάλι, τραβώντας το δικό τους Γολγοθά μαζί με εμένα.
Πιστέψτε με όμως, αυτό ΔΕΝ είναι το μεγάλο πρόβλημα του Α.Ο.Κ.(δηλαδή η πτώση της ομάδας στην Β΄κατηγορία).Τις επόμενες μέρες θα καταθέσω  στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών στοιχεία που αφορούν παρατυπίες κατά συρροή, σχετικά με τα βιβλία του Συλλόγου και όχι μόνο καθώς και αγωγή για διαφυγόντα έσοδα των Ακαδημιών του Συλλόγου από τις ετήσιες επιχορηγήσεις του Δήμου Κρωπίας. Ήρθε η ώρα ο ιστορικότερος Σύλλογος των Μεσογείων (έτος ίδρυσης 1903),με 115 χρόνια ζωής, να ξεκινήσει από την αρχή.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο, κύριο Κιούση Δημήτρη, γιατί τα δύο χρόνια παρουσίας  μου στον Α.Ο.Κ. ήταν ο μόνος που προσπαθούσε να δώσει λύσεις στα τεράστια προβλήματα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος, όταν άλλοι από τον καναπέ του σπιτιού τους και τα καφενεία, έκαναν κριτική, έβαζαν τρικλοποδιές και γυρνούσαν την πλάτη στον Α.Ο.Κ και όχι σε εμένα.
Τελειώνοντας, υπόσχομαι ότι θα το φτάσω μέχρι τέλους ώστε να λάμψει η αλήθεια γιατί το ψέμα και η συκοφαντία έχουν και τα όρια τους.
Εις το επανιδείν,
Π. Λιακούτσης-Πρόεδρος Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου