Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Χριστοφιλέας: «Να κλείσουμε με τον ιδανικό τρόπο τη σεζόν»

Για το δύο στα δύο θα πάει ο ΠΑΟ Καλυβίων έτσι ώστε να κλείσει με τον ιδανικό τρόπο τη φετινή σεζόν. Αυτό τόνισε στο «epsanastisentra» ο τεχνικός της ομάδας,  Παναγιώτης Χριστοφιλέας και στάθηκε στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα του.
«Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, στο οποίο ταυτόχρονα δοκιμάσαμε και νέα πρόσωπα. Οι παίκτες μου μπήκαν με πάρα πολύ μεγάλη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο. Ειδικά τα νέα πρόσωπα που απάρτιζαν την ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα είχαμε συγκεκριμένη τακτική για το ματς αυτό και μείναμε πιστοί από την αρχή ως το τέλος σε αυτή. Έτσι μπορέσαμε και πήραμε μια μεγάλη νίκη, υποχρεώνοντας τον Αστέρα στην πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα», τόνισε ο Χριστοφιλέας και συμπλήρωσε: «Και σε αυτό το ματς φάνηκε ξεκάθαρα ότι η ομάδα είναι το τελευταίο διάστημα σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό το είδαμε και στα προηγούμενα ματς με Μαρκό και Παλληνιακό. Θα συνεχίσουμε να έχουμε ως στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να κλείσουμε με τον ιδανικό τρόπο τη σεζόν».
Για το παιχνίδι με τη Μάχη Μαραθώνα, η προετοιμασία του οποίου ολοκληρώθηκε με προπόνηση σήμερα το απόγευμα, ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου