Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Γιαρένης η… επιστροφή-Δικαιώθηκε στο Διαιτητικό και επανήλθε στην προεδρία!

Μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Γιαρένη, ο οποίος σε τρίτο βαθμό δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο, καθώς η ποινή του μετατράπηκε σε επίπληξη, και από σήμερα ανέλαβε και πάλι κανονικά τα καθήκοντά του στον προεδρικό θώκο της Ένωσης. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook έκανε λόγο για πανηγυρική και οριστική δικαίωση, ευχαρίστησε τον δικηγόρο του για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης, καθώς και τους πιστούς συνεργάτες του στο ΔΣ της Ένωσης.
Στην απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Δέχθηκε την προσφυγή του Δημητρίου Γιαρένη του Κυριάκου, κατοίκου Άνοιξης Αττικής κατά της υπ' αριθμ. 11/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Μεταρρύθμισε την υπ' αριθμ. 11/2018 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και την υπ' αριθμ. 15/2017 απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.
Κήρυξε πειθαρχικά ελεγκτέο τον Δημήτριο Γιαρένη του Κυριάκου, κάτοικο Άνοιξης Αττικής, Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ανατολικής Αττικής (Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α) και του επέβαλε τις ακόλουθες ποινές: α) Επίπληξης και β) Χρηματική ποινή εκ ποσού οκτακοσίων (800) ευρώ».
Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ έστειλε το μήνυμά του, μέσω της σελίδας του στο Facebook, τονίζοντας: «Μετά από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΉ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΊΩΣΗ από τους Αρεοπαγειτες του Διαιτητικου. ..Όσοι είχαν στήσει την εις βάρος μου καταγγελία και είχαν επενδύσει στην τιμωρία μου ας τους κρίνει ο Θεός. ......Τεράστιο ευχαριστώ στο δικηγόρο μου ΘΕΟΧΆΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ για το πείσμα του στην επιτυχή έκβαση στις αβάσιμες καταγγελίες σε βάρος μου. Δικαίως βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον αθλητικό χώρο. ..Τεράστιο ευχαριστώ και στους ΠΙΣΤΟΎΣ συνεργάτες μου στο ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου