Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Τσιριμώκος: «Κανείς δεν περίμενε τέτοια σεζόν»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας του στη φετινή σεζόν είναι ο Θαλής Τσιριμώκος. Με δηλώσεις του στο «epsanastisentra» ο τεχνικός της Άνοιξης τόνισε ότι κανείς δεν περίμενε τόσο καλή χρονιά, ενώ σημείωσε πως το γεγονός ότι οι «πράσινοι» είναι η πρώτη ομάδα στον δήμο Διονύσου είναι γι’ αυτούς σαν να έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα.
«Κανείς δεν περίμενε τέτοια σεζόν φέτος. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα που λύθηκαν στην πορεία και σίγουρα ελπίζαμε σε κάτι καλό. Ωστόσο, υπό φυσιολογικές συνθήκες θεωρώ ότι θα μπορούσαμε  να κυνηγήσουμε και πιο πάνω θέσεις, κάτι που ξαναλέω κανείς δεν το περίμενε φέτος. Άλλωστε είχαμε θέσει σαν στόχο την εύκολη παραμονή», τόνισε ο Τσιριμώκος και πρόσθεσε: «Εμείς μπήκαμε σφήνα για πρώτη φορά στις παραδοσιακά ισχυρές ομάδες της κατηγορίας και το γεγονός ότι είμαστε πρώτη ομάδα στον δήμο Διονύσου, πιο πάνω στη βαθμολογία από τον μεγάλο αντίπαλο τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, που είναι μια επίσης παραδοσιακά δυνατή ομάδα της κατηγορίας, είναι για εμάς σαν έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου. Και σε αυτούς που έμειναν ως τώρα και σε αυτούς που αποχώρησαν τον Δεκέμβριο. Η προσπάθειά τους ήταν μεγάλη και τους ευχαριστώ για αυτήν την υπέροχη χρονιά».
Για τη συνέχεια και τα δύο τελευταία ματς ο τεχνικός της Άνοιξης ανέφερε: «Θα πάρουν χρόνο συμμετοχής νεαροί παίκτες, όπως κάνουμε στα τελευταία ματς. Στόχος είναι να το ευχαριστηθούμε πρωτίστως και να το συνδυάσουμε με καλά αποτελέσματα».
Για τη νέα σεζόν και τις πρώτες σκέψεις που υπάρχουν, ο Θαλής Τσιριμώκος σημείωσε: «Πρωτίστως θέλω να παραμείνει ως έχει η ομάδα και αν αυτό γίνει θα κάνουμε το πολύ μία μεταγραφή. Επίσης, θα ρίξουμε το βάρος και σε όσους περισσότερους νεαρούς μπορέσουμε να αποκτήσουμε, έτσι ώστε να είναι ακόμη καλύτερη η χρονιά με τους μικρούς. Οι βλέψεις μας είναι για μια ανάλογη πορεία του χρόνου, αν μπορέσουμε και μας βγει ξανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου