Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Σαρωτικά τα Γλυκά Νερά, 6-0 το Κορωπί

Σε ένα ματς που δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική ο ΑΟ Γλυκών Νερών επιβλήθηκε 6-0 εκτός έδρας του Κορωπίου και πέρασε στη 2η θέση της βαθμολογίας έναν πόντο πάνω από τον Αστέρα Βάρης.
Το σκορ άνοιξε στο 13’ ο Βάρδας με κεφαλιά, ενώ ο Γάσπαρης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 38’ με πλασέ. Το 0-2 ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερος μέρος τα Γλυκά Νερά χωρίς να πατήσουν γκάζι πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ. Το 0-3 ήρθε από τον Κωνσταντάκη στο 58’ με σουτ, ενώ το 0-4 έκανε ο Νάνος με πλασέ στο 71’. Το σκορ έκλεισε ο Λαναράς με δύο γκολ στο 85’ και στο 87’. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες αφού στο 60’ αποβλήθηκε ο Χρ. Μπανάι με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Διαιτήτευσαν οι Δήμας, Γκόντα, Μετακίδης.

ΚΟΡΩΠΙ (Π. Τσολάκης): Ανδριανός, Μπανάι Ορ., Κορωνιάς (46’ Ρενδούμης), Υφαντής, Μουτσάι, Μπανάι Χρ., Ζίκα, Παπαθεοδώρου, Φαμπιάν, Μουσαζάντε, Ντόβλα.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Α. Παπαδάκης): Σταματόπουλος, Συμβουλίδης, Μπέντας, Γεωργάκας, Ρέκα (66’ Χίσο), Βάρδας (46’ Κωνσταντάκης), Λάζαρης, Μπελεβέτης, Γάσπαρης (60’ Λαναράς), Νάνος (71’ Γιουβανέλης), Στίσι.

1 σχόλιο: