Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ιδανικό φινάλε με Κριλή για Βάρη, 2-0 την Άνοιξη

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη φετινή σεζόν ο Αστέρας Βάρης, που επιβλήθηκε 2-0 της Άνοιξης εντός έδρας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Κριλής, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ.
Ο Αστέρας είχε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα και έχασε πολύ σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 35’ με τον Παπάζογλου, με τον Μανουσάκη να αποκρούει σε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης είχε δοκάρι σε σουτ του Μάγγου. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα ακόμη δοκάρι στο πρώτο μέρος, σε σουτ του Μάναλη, αφού απέκρουσε και ο Μανουσάκης. Στο δεύτερο μέρος ο Κριλής άνοιξε το σκορ στο 52’, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα ακόμη δοκάρι σε ανάποδο ψαλίδι του Παπάζογλου στο 60’ με τον Μανουσάκη να μένει «άγαλμα» στη φάση αυτή.

Διαιτήτευσαν οι Κορωνιάς, Κάλλης, Ντόστης.

Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Καπακτσόγλου, Δημητρόπουλος, Μάναλης, Μαγγίνας, Μαραγκός, Μάγγος, Κριλής, Μαυροθαλασσίτης (73’ Ιορδανίδης), Γεωργακόπουλος (73’ Κούτρος), Παπάζογλου (79’ Θάνος), Νιούμαν (67’ Παπανικολάου).
ΑΝΟΙΞΗ (Θ. Τσιριμώκος): Μανουσάκης, Νίκολι, Κολότας, Ιωσήπου, Τρακάκης, Πούφλης, Μιχαηλίδης, Ριζαβάς, Δρακόπουλος, Δαρζέντας, Κωβαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου