Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Συνεχίζεται το «ταξίδι» της Θύελλας, 2-0 τον Αργοναύτη!

Το «ταξίδι» της Θύελλας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών συνεχίζεται, αφού η ομάδα της Ραφήνας τσέκαρε το «εισιτήριο» για τους «16» του θεσμού, επικρατώντας 2-0 εντός έδρας του Αργοναύτη Νέας Κίου.
Οι «λιγνιτωρύχοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να τους αμφισβητήσουν, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι πιο ευρύ, αφού οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες. Στο 32’ ο Φύτρος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά για τη Θύελλα, ενώ στο 89’ ο Ντόσκας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Η Θύελλα στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού, που επικράτησε 1-0 της Θύελλας Καμαρίου εκτός έδρας.
*Το ματς παρακολούθησαν μαζί οι Σπύρος Λουκάτος, Δημήτρης Γιαρένης, Λουκάς-Μάριος Λαμπρόπουλος και Νίκος Κατσιγιάννης, ενώ στο γήπεδο ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος.

Διαιτήτευσαν οι Καρυοφύλλης, Φαγκρίδας, Ζερβάκης (Πειραιά).


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταυρος Ηλιόπουλος): Κατσικάτσος, Ντόσκας, Φύτρος, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αράπης (89’ Μαστρογιαννούδης), Μπουντάκης (67’ Σένε), Χαρακτίδης, Ζέκιο (79’ Καραπάνος).
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χρήστος Πούλος): Μπραϊμλάρι, Διαμαντής, Καλαντζής Χ., Γατσάκος (82’ Βασιλειάδης), Μπούκουρης, Τσουρδίνης, Κουριώτης (88’ Π. Καλαντζής), Βερβενιώτης (70’ Τσάμης), Δρυμούρας, Νέτζια, Ισούφι (46’ Ντόκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου