Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Κρέμασε τα παπούτσια του ο αρχηγός του Αφιδναϊκού Γιώργος Δήμας!

Την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια γνωστοποίησε ο Γιώργος Δήμας. Ο αρχηγός του Αφιδναϊκού στη δήλωσή του τόνισε ότι δεν εγκαταλείπει το άθλημα λόγω ηλικίας, αλλά επειδή δεν μπορεί να υπηρετεί πλέον ένα διεφθαρμένο σύστημα και ότι δεν παίζουν άλλοι μπάλα με τη νοημοσύνη του.
Ο 28χρονος Δήμας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Γκυζιακό και αγωνίστηκε και με τις μικτές της ΕΠΣΑ. Ακολούθησε πολύ ανοδική πορεία με την παρουσία του με τη φανέλα του Θρασύβουλου σε Α’ και Β’ Εθνική, ενώ λόγω σοβαρού τραυματισμού έμεινε εκτός δράσης για έναν χρόνο. Επανήλθε στην ενεργό δράση με τη φανέλα του Κρόνου Αθηνών στη Β’ ΕΠΣΑ και ο τελευταίος του σταθμός ήταν ο Αφιδναϊκός με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια.
Στη δήλωσή του με αφορμή την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ο Γιώργος Δήμας τονίζει: «Και κάπου εδώ το κεφάλαιο ποδόσφαιρο κλείνει για μένα μετά από χρόνια. Για πάντα θα θυμάμαι τις εντάσεις, τις χαρές, τις λύπες. Πάντα θα θυμάμαι τους ανθρώπους που εκτός από μπάλα μου δίδαξαν και ήθος! Ευχαριστώ θερμά τον Ιάκωβο Μπέννα τον πρώτο μου προπονητή στο Γκυζιακο Τον Κωνσταντίνο Σώκο που είχα την τιμή να παίξω με έναν γεμάτο αξίες άνθρωπο δίπλα μου. Τον εξαίρετο άνθρωπο και προπονητή Θανάση Ζαμπουρά ο οποίος στάθηκε δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα. Είναι και άλλοι πολλοί που αν αρχίσω να λέω έναν-έναν δεν θα σταματήσω ποτέ. Είχα πολλές χαρές μέσα από το ποδόσφαιρο αλλά αυτό που με κάνει να σταματήσω δεν είναι η ηλικία... είναι πως δεν μπορώ άλλο να υπηρετώ ένα διεφθαρμένο σύστημα που ξεκινάει από τα τοπικά και καταλήγει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Όσο και να λυπάμαι, με την νοημοσύνη μου δεν θα παίζουν άλλοι μπάλα. Αντίο στρογγυλή θεά!! Γ. Δ. 8».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου