Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον Αστέρα Βάρης

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (2 Απριλίου) στον Αστέρα Βάρης, όπως γνωστοποίησαν από το σωματείο. Θέματα είναι η εναρμόνιση του καταστατικού του σωματείου προς τις διατάξεις του καταστατικού, των κανονισμών, των εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων της ΕΠΟ, της FIFA και της UEFA, η αύξηση της διάρκειας της θητείας του ΔΣ από ένα (1) σε δύο (2) έτη, η αύξηση των αθλητικών Τμημάτων και δραστηριοτήτων του Συλλόγου, αλλά και η αύξηση των μελών του ΔΣ από επτά (7) σε εννέα (9) μέλη. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου, στις 19:00.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρεται:
«ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 02/04/2018

 Ο πρόεδρος κος Δημήτρης Πάπιος και το ΔΣ του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ προσκαλούν τα μέλη του Συλλόγου την Δευτέρα 2 Απριλίου του 2018 στα γραφεία του Συλλόγου στο Δ.Α.Κ. Κ. Μπαγλατζή , Μουτούση 1 , 16672 Βάρη στις 19:00 σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με τα εξής θέματα:

•Εναρμόνιση του Καταστατικού του Συλλόγου ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ προς τις διατάξεις του καταστατικού, των κανονισμών, των εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων της ΕΠΟ, της FIFA και της UEFA.
•Αύξηση της διάρκειας της θητείας του ΔΣ από ένα (1) σε δύο (2) έτη.
•Αύξηση των αθλητικών Τμημάτων και δραστηριοτήτων του Συλλόγου.
•Αύξηση των μελών του ΔΣ από επτά (7) σε εννέα (9) μέλη.

Η παρουσία των μελών του Συλλόγου κρίνεται απαραίτητη και αναγκαία.
Γιά τυχόν προτάσεις μπορείτε να τις στείλετε εγγράφως στο e-mail του Συλλόγου : kyanousastir@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 210 9655063
Σε περίπτωση μή απαρτίας η Εκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα την Τρίτη 17 Απριλίου του 2018».

Ο Πρόεδρος                                                        ο Γενικός Γραμματέας
Πάπιος Δ.                                                                  Γκορίτσας Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου