Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Δαγγούλης: «Σίγουρος για τους παίκτες μου»

Τη σιγουριά του ότι οι παίκτες του θα υπερβάλλουν εαυτούς ως το φινάλε του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι παίζουν κάθε εβδομάδα στα «κόκκινα», εξέφρασε στο «epsanastisentra» ο Κυριάκος Δαγγούλης. Ο τεχνικός του Άρη Βούλας στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του απέναντι στον Νικολακάξη, ενώ σημείωσε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό απέναντι στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.
«Υπάρχει σωματική και πνευματική κούραση στην ομάδα. Όλα τα παιδιά κάθε Κυριακή παίζουν στα… κόκκινα και είμαι σίγουρος ότι θα υπερβάλλουν εαυτούς ως το τέλος για επιτευχθεί ο στόχος μας», τόνισε ο Δαγγούλης και συνέχισε: «Από την αρχή της χρονιάς είμαστε κάθε εβδομάδα αναγκασμένοι να αλλάζουμε πρόσωπα και αγωνιστικό πλάνο. Δεν είναι εύκολο να είσαι πάντοτε αποτελεσματικός. Με τον Νικολακάκη είχαμε κάκιστη εικόνα σε ένα ματς που καιγόμασταν για βαθμούς. Το μόνο παρήγορο είναι ότι σε μια κακή ημέρα για εμάς δεν χάσαμε».
Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός του Άρη σχολίασε: «Τώρα ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Μια ομάδα με ποιοτικό ρόστερ που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Εμείς θα παίξουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου