Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Με σόου Κατσιγιάννη, 5-0 ο Παθιακάκης τη Λαυρεωτική

Με τον Βαγγέλη Κατσιγιάννη να είναι σε μεγάλη μέρα ο Παθιακάκης ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λαυρεωτικής, της οποίας επιβλήθηκε με 5-0 εντός έδρας και έκανε το καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Το ματς σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Κορωνιά, ο οποίος μεταφέρθηκε για ράμματα στο νοσοκομείο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και καθάρισαν τη νίκη από το πρώτο μέρος. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Κατσιγιάννης με αριστερό σουτ νίκησε τον Λάμπρο και άνοθξε το σκορ, ενώ στο 40’ ο ίδιος με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Αρβανιτάκη, έκανε το 2-0. Στο 55’ σημειώθηκε η φάση του τραυματισμού σε σύγκρουση του Ρόμπολα με τον Κορωνιά, με τον δεύτερο να διακομίζεται στο νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα. Στο 58’ οι γηπεδούχοι πήραν αέρα τριών τερμάτων με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ του Ξενάκη, ενώ στο 63’ ο Αρβανιτάκης με πλασέ έκανε το 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κατσιγιάννης στο 67’ με πλασέ και συμπλήρωσε έτσι χατ-τρικ.

Διαιτήτευσαν οι Βλάχος Αντ., Γκόντα, Βιτσεντζάτος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Γ. Παπασταματίου): Μουλάς, Αγγελίνας, Τομπουλίδης, Ταμάμης (62’ Γεωργαντώνης), Λαζαρίδης, Θεοδώρου, Αρβανιτάκης, Κατσιγιάννης, Ξενάκης (53’  λ. τρ. Σπαγής), Ρόμπολας (55’ λ. τρ. Φωτίκας), Ιορδανίδης (58’ Κωστένογλου).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Ακ. Παπακωνσταντίνου): Λάμπρος, Χουσεΐν, Χάσκα, Τσετβερίκοφ, Καλαβρός, Κωνσταντινίδης, Μπέλλος (46’ Χρήστου), Χαμόλι (66’ Ουσταμπασίδης), Γκαγκόσης, Βελετάκος (46’ Κορωνιάς – 58’ λ. τρ.  Κουιμτζής), Τζώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου