Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Βήμα ανόδου ο Παλλαυρεωτικός, 3-1 τον Παμπαιανικό στο ντέρμπι!

Πολύ καθοριστική νίκη που ουσιαστικά αποτελεί βήμα ανόδου έκανε ο Παλλαυρεωτικός, που επιβλήθηκε 3-1 εντός έδρας του Παμπαιανικού στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ και πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο στο πρώτο μισάωρο, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν την καθολική υπεροχή από εκείνο το σημείο κι έπειτα και κατάφεραν να γυρίσουν εντελώς το ματς πριν το ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος καθάρισαν τη νίκη και δεν απειλήθηκαν ποτέ.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με το «καλημέρα», αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Σέλβια με απευθείας φάουλ νίκησε τον Κάπα και έκανε το 0-1. Οι παίκτες του Παμπαιανικού έδειχναν να ελέγχουν το ματς και πίεζαν, αλλά χωρίς ουσία, ενώ στο κακό του διάστημα ο Παλλαυρεωτικός κατάφερε να ισοφαρίσει. Σκόρερ ήταν ο Ρενάν με πλασέ, μετά από λάθος του τερματοφύλακα του Παμπαιανικού.
Από το 30’ κι έπειτα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και ξεκίνησαν να πιέζουν με τη σειρά τους. Μάλιστα, πριν τελειώσει το πρώτο μέρος έκαναν την ολική επαναφορά. Μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου από τα δεξιά, ο Μωραΐτης με καταπληκτικό βολ-πλανέ νίκησε τον Καραογλάνη και έκανε το 2-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο Παμπαιανικός δεν βγήκε ποτέ από τα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να δεχτεί και τρίτο γκολ. Ήταν η φάση του 53’ όταν από ωραία κίνηση του Μωραΐτη και πάσα στον Παπαδόπουλο, ο τελευταίος πλάσαρε και ο Καραογλάνης απέκρουσε. Η μπάλα έφτασε και πάλι στον Παπαδόπουλο, ο οποίος απέφυγε με ωραία προσποίηση τον Λάβδα και με αριστοτεχνικό πλασέ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Καραογλάνη και έγραψε το τελικό 3-1. Ο Παλλαυρεωτικός τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σπυροπόλου στο 81’, ωστόσο οι παίκτες του πίεζαν μέχρι το τέλος δείχνοντας ότι έχουν ατελείωτες δυνάμεις, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε πλέον στα τέλη της αγωνιστικής περιόδου.

Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Σπυρόπουλος, Πολυχρονιάδης.


ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ν. Ζαγουρής): Κάπα, Σπυρόπουλος, Σάμιος, Πώχος, Θεοφανίδης, Πάνου, Καυκιάς, Ρενάν (66’ Τσιώλης), Γιαχάεβ, Παπαδόπουλος, Μωραϊτης (85’ Νικολαΐδης).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ ( Ε. Τσέρτος): Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Χαντζής, Λάβδας, Παπασωτηρίου, Κοτροζίνης (74’ Δημητρόπουλος), Σέλβια, Γκόμπλιας (88’ Κομπότης), Λαγός (63’ Κατσικώστας), Τσιγάρας (54’ Παρθένης), Μυρτάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου