Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Βαθιά «ανάσα» για Παθιακάκη, 2-0 τον Νικολακάκη

Πολύ σημαντικό βήμα για την αποφυγή κάθε σεναρίου υποβιβασμού έκανε ο Παθιακάκης, που επιβλήθηκε 2-0 εντός έδρας του Νικολακάκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκος Ιορδανίδης που πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας του και της έδωσε βαθιά «ανάσα» για τη συνέχεια.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και άγγιξαν το γκολ μόλις στο 5ο λεπτό, αλλά στάθηκαν άτυχοι, αφού ο Κατσιγιάννης είχε δοκάρι σε σουτ, αφού βρήκε την μπάλα και ο τερματοφύλακας, ενώ στην επαναφορά ο Αρβανιτάκης από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Στη συνέχεια το ματς ήταν ισορροπημένο χωρίς μεγάλες φάσεις, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει ως το τέλος.
Στο δεύτερο μέρος ο Παθιακάκης μπήκε πιο αποφασισμένος και η είσοδος του Νίκου Ιορδανίδη άλλαξε την εικόνα των γηπεδούχων σημαντικά. Ο πολύπειρος φορ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 57’ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρόμπολα, ενώ ο ίδιος στο 74’ με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, μετά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Κατσιγιάννη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή στιγμή στο 80’, όταν ο Μαβίδης έκανε ωραία προσπάθεια και σούταρε, αλλά ο Μουλάς με εντυπωσιακή επέμβαση αποσόβησε το γκολ.

Διαιτήτευσαν οι Αντιπαριώτης, Σπυρόπουλος, Μπουξμπάουμ. 

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Γιάννης Παπασταματίου): Μουλάς, Αγγελίνας, Τομπουλίδης, Ταμάμης, Θεοδώρου (55’ Φωτίκας), Λαζαρίδης, Κωστένογλου (56’ Ανεζύρης), Κατσιγιάννης, Ξενάκης (82’ Γεωργαντώνης), Αρβανιτάκης (46’ Ιορδανίδης), Ρόμπολας.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Χρήστος Διαμάντης): Κατσάνος, Κωστόπουλος (90’ Σπυρόπουλος), Κουμουλίδης, Τσαπανίδης, Νίκας, Βαφειάδης (82’ Ντάτις), Μαβίδης, Πεΐδης, Καβάσης (69’ Δαμιανίδης), Πιτσούνης, Μουκάνης (83’ Πιτέλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου