Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Μαγγίνας: «Έχουμε δικαίωμα στο όνειρο»

Δικαίωμα στο όνειρο κατάκτησης του φετινού τίτλου έχει η Μαρκό όπως τόνισε στο «epsanastisentra» ο Γιάννης Μαγγίνας. Ο τεχνικός των «πράσινων» χαρακτήρισε όλα τα ματς ως το τέλος για την ομάδα του τελικούς, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί του Θησέα και τους επίστησε την προσοχή για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Νικολακάκη.
«Εμείς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, μετά το πέρας του βεβαρημένου προγράμματος λόγω του Κυπέλλου, με σκοπό να είμαστε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες αυτού του παιχνιδιού», τόνισε ο Μαγγίνας και συνέχισε: «Έχω επιστήσει την προσοχή στους ποδοσφαιριστές μου ότι δεν θα πρόκειται για εύκολο ματς και ότι θα πρέπει σαν ομάδα να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή, διάθεση και αγωνιστική πειθαρχία. Δεν έχουμε απουσίες και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι καθένα από τα 12 ματς ως το τέλος του πρωταθλήματος είναι για εμάς τελικός και έχουμε δικαίωμα στο όνειρο».
Για το ματς που προηγήθηκε με τον Θησέα, ο τεχνιοκός της Μαρκό τόνισε: «Στο συγκεκριμένο ματς η ομάδα έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Καταφέραμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαμε και δοκάρι με τον Μάτι. Στο δεύτερο μέρος πετύχαμε άλλα δύο γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει άλλο ένα τουλάχιστον, αφού είχαμε καλές ευκαιρίες. Έμεινα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, που τα δίνουν όλα και έχουμε φτάσει αισίως να είμαστε αήττητοι για 12 σερί αγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου