Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Χριστοφιλέας: «Να κάνουμε το καθοριστικό βήμα»

Το καθοριστικό βήμα για την επίτευξη του πρωταρχικού στόχου του, δηλαδή της παραμονής, θα επιδιώξει να κάνει απέναντι στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου ο ΠΑΟ Καλυβίων. Αυτό τόνισε στο «epsanastisentra» ο τεχνικός της ομάδας, Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ματς που προηγήθηκε με τον Νικολακάκη.
«Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Νικολακάκη, αφενός διότι πρόκειται για έναν ποιοτικό αντίπαλο και αφετέρου επειδή είχαμε κόπωση από το ακόμη πιο δυνατό ματς που είχαμε δώσει μεσοβδόμαδα με τη Θύελλα στη Ραφήνα, για το Κύπελλο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, γιατί έδωσαν τα πάντα και στα δύο αυτά εκτός έδρας ματς και κατάφεραν να ανταπεξέλθουν», τόνισε ο Χριστοφιλέας και συνέχισε: «Η ισοπαλία αυτή μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του βασικού στόχου που θέσαμε εξ αρχής, δηλαδή την εξασφάλιση της παραμονής, και από εκεί και πέρα θα κυνηγήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ως το φινάλε».
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων σχολίασε: «Είναι ένα ματς στην έδρα μας και θέλουμε οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα το επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δουλεύουμε ήδη όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι και αν μπορέσουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα θα είναι ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την επίτευξη των στόχων μας».
Από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει μόνο ο μακροχρόνια απόντας Πατσαούρας. Ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και κατά πιθανότητα θα επιστρέψουν τόσο ο Χριστόπουλος, όσο και ο Ντούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου