Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Βήμα πρόκρισης για τα Καλύβια, 2-1 τη Θύελλα στη Ραφήνα με ανατροπή!

Το μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ έκαναν τα Καλύβια, που επιβλήθηκαν 2-1 στη Ραφήνα της Θύελλας με ανατροπή! Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο δεν μπορούσαν να απειλήσουν, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ψυχωμένοι και να μην παρατούν το ματς ως το φινάλε, γεγονός που τους επέτρεψε να φτάσουν στη μεγάλη ανατροπή.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δύο «πρώην» των «λιγνιτωρύχων», οι Ντούνης και Μπότης, με τον δεύτερο μάλιστα να πετυχαίνει και το γκολ της ισοφάρισης. Σε γενικές γραμμές τα Καλύβια έβγαλαν πολύ καλή εικόνα και κοίταξαν στα μάτια τη Θύελλα, παρά το γεγονός ότι τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, με αποτέλεσμα να πάρουν δίκαια τη μεγάλη νίκη και να έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ.
Οι φιλοξενούμενοι πήγαν να αιφνιδιάσουν στο 2ο λεπτό, όμως ο Μπότης αρχικά και ο Κάιδος στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να πλασάρουν τον Κατσικάτσο. Η συνέχεια του πρώτου μέρους άνηκε στη Θύελλα που πίεσε και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Αρχικά ο Φύτρος στο 14’ πλάσαρε άουτ από θέση μέσα δεξιά, ενώ στο 20’ ο Σένε με ωραία λόμπα νίκησε τον Ντάλλα και έκανε το 1-0!
Τα Καλύβια απάντησαν με σουτ του Μπότη στο 33’, με τον Κατσικάτσο να διώχνει με υπερένταση, ενώ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου η Θύελλα «άγγιξε» το δεύτερο γκολ. Ο Φύτρος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ντάλλα, αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ!
Στο δεύτερο μέρος τα Καλύβια έβγαλαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν τη Θύελλα, μην επιτρέποντάς την να απειλήσει. Στο 67’ ο Κατσικάτσος έσωσε την εστία του μετά από δυνατό σουτ του Κάιδου, όμως δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ στο 70’. Ο Μπότης και πάλι με πολύ ωραίο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της Θύελλας και έφερε το ματς στα ίσια!
Στο 75’ η Θύελλα απείλησε για μία και μοναδική φορά στο δεύτερο μέρος, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σαντίκου σούταρε από πλεονεκτική θέση ψηλά άουτ. Τα Καλύβια τα έδωσαν όλα ως το φινάλε και δικαιώθηκαν στο 87’, όταν ο Πασκάλι με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Κατσικάτσο και έγραψε το τελικό 1-2! Ένα λεπτό αργότερα ο Κάιδος εκτέλεσε ωραία απευθείας φάουλ, αλλά ο γκολκίπερ της Θύελλας έδιωξε σωτήρια.

Διαιτήτευσαν οι Μανιώτης, Βιτσεντζάτος, Τζαφόλιας Β.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Κατσικάτσος, Φύτρος, Παπαδόπουλος (72’ Μέγας), Μανουσάκης, Σαντίκου, Σουλτανίδης (88’ Καραπάνης), Χαρακτίδης, Ντόσκας, Σένε (65’ Παπατσαράκης), Δημητρίου, Μπουντάκης (65’ Ζέκιο).
ΚΑΛΥΒΙΑ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Ντάλλας, Καραγιάννης, Πασκάλι, Ντούνης, Κετέογλου, Ντίνος (67’ Δ. Οικονομίδης), Χαρίσης, Πάτσης (54’ Α. Οικονομίδης), Μπότης, Καιδός (93’ Σερμπενιάδης), Αναστόπουλος (90’ Μπρότσι).

*Με στοιχεία από το irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου