Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Στην Αγγλία για σεμινάριο ο Παναγόπουλος

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο προπονητής Νίκος Παναγόπουλος ετοιμάζεται για ένα ακόμα σεμινάριο προπονητικής στο εξωτερικό. Μετά το Μπιλμπάο το 2016 και το Μιλάνο το 2017, φέτος σειρά έχει η Αγγλία και το προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ.
Ο νεαρός τεχνικός θα βρεθεί εκεί στο διάστημα από τις 5 έως και τις 9 Φεβρουαρίου για σεμινάριο προπονητικής όπου θα έχει διάρκεια 8 ώρες την ημέρα, χωρισμένο σε δύο τετράωρα. 10-2 το πρωί και 4-8 το απόγευμα. Το πρωινό κομμάτι θα περιλαμβάνει ομιλίες πάνω στην τακτική, φυσική κατάσταση, χτίσιμο ομάδας και τον τρόπο λειτουργίας και ανάπτυξης του Αγγλικού ποδοσφαίρου και το απόγευμα παρακολούθηση των προπονήσεων της Λίβερπουλ κάτω από τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ.
Όπως μας δήλωσε ο Νίκος Παναγόπουλος, στόχος του είναι να πάει τα 2 επόμενα χρόνια σε Γαλλία και Γερμανία και έτσι να ολοκληρώσει τον κύκλο των 5 μεγαλύτερων πρωταθλημάτων στον κόσμο, Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία.
Τέτοιοι προπονητές που με προσωπικά τους έξοδα φροντίζουν για την συνεχή τους ενημέρωση πάνω στην προπονητική είναι κόσμημα για το χώρο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Εμείς από την πλευρά μας να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου