Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Χριστοφιλέας: «Είμαστε εντός στόχων»

Πετυχημένο χαρακτήρισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος για την ομάδα του ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας με δηλώσεις του στο «epsanastisentra». Ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων τόνισε ότι η ομάδα του είναι εντός στόχων, ενώ αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Κυπέλλου με τον ΑΟ Αυλών, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
«Ο πρώτος γύρος κρίνεται πετυχημένος για εμάς, αφού από την αρχή είχαμε θέσει ως στόχο να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία και αυτή τη στιγμή είμαστε εντός στόχου. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάει πολύ καλύτερα, αλλά τα λάθη που κάναμε δεν μας επέτρεψαν να είμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Το θετικό για εμάς είναι ότι δουλεύουμε πάνω στα λάθη που έχουμε κάνει, έτσι ώστε να έχουμε καλύτερο δεύτερο γύρο», τόνισε ο Χριστοφιλέας και συνέχισε: «Στο ματς με την Ατλαντίδα υπήρχαν διαστήματα που ήμασταν καλοί, αλλά και άλλα διαστήματα που είχαμε μέτρια παρουσία. Από εκεί και πέρα αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό αφού η ομάδα δεν έχει σταθερή εικόνα. Αυτό έχει την εξήγησή του, αφού έφυγαν κάποιοι παίκτες και συγχρόνως κάποιοι τραυματίστηκαν, λόγω του πολύ κακού αγωνιστικού χώρου, με συνέπεια να χαθεί η συνοχή μας,. Από εκεί και πέρα η Ατλαντίδα δεν είναι αμελητέα ποσότητα σαν ομάδα. Το λέω αυτό γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις και πιστεύω ότι η Ατλαντίδα θα διεκδικήσει με μεγάλες πιθανότητες την παραμονή της στην κατηγορία».
Για το εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Παθιακάκη, ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων σχολίασε: «Είναι ένα παιχνίδι με μια καλή και σωστά δουλεμένη ομάδα. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή αυτό το ματς. Ο σχεδιασμός που έχει γίνει γι’ αυτό το παιχνίδι είναι καθαρά για να αποφύγουμε την ήττα και να τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Για την κλήρωση του Κυπέλλου ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας σχολίασε: «Εμείς δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, αλλά μόνο τον θεσμό και το γεγονός ότι είμαστε στα προημιτελικά. Όποιες ομάδες είναι στη φάση αυτή σημαίνει ότι άξιζαν να βρίσκονται εκεί και αν μη τι άλλο δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου