Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Χατζηαναστασίου: «Θα παλέψουμε για ό,τι μας αναλογεί»

Την πεποίθησή του ότι κάποιες λάθος διαιτητικές αποφάσεις έπαιξαν κομβικό ρόλο στο ματς με τα Γλυκά Νερά εξέφρασε με δηλώσεις του στο «epsanastisentra» ο Βλάσης Χατζηαναστασίου. Ο τεχνικός του Θησέα Νέας Μάκρης τόνισε για το ματς με τον Παλληνιακό ότι η ομάδα του θα παλέψει και να πάρει ό,τι της αναλογεί.
«Στο ματς με τα Γλυκά Νερά κάναμε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Προηγηθήκαμε στο πρώτο μέρος και ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν οι ισορροπίες με τις δύο αναγκαστικές αλλαγές του Ζιάγκου και του Μουρούτη. Επίσης, κομβικό ρόλο στο ματς έπαιξαν και κάποιες λάθος διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες μας αποσυντόνισαν. Από εκεί και πέρα τα Γλυκά Νερά έχουν πολύ μεγάλη ποιότητα σαν ομάδα και χάρη σε αυτή εκμεταλλεύτηκαν τις λίγες στιγμές αδράνειας της άμυνάς μας και έφτασαν στην ανατροπή», τόνισε ο Χατζηαναστασίου.
Για το ματς που ακολουθεί με τον Παλληνιακό ο τεχνικός του Θησέα τόνισε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί πέρα από την αξία και την ποιότητα του αντιπάλου, που δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση, εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλές απουσίες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην είμαστε πλήρεις στο παιχνίδι αυτό. Ωστόσο, επειδή δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, θα μπούμε και θα παλέψουμε για να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου