Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Έκοψε την πίτα της η Μαρκό

Μέσα σε πολύ ωραία, γιορτινή ατμόσφαιρα ο ΓΣ ΜΑΡΚΟ έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, την Κυριακή το απόγευμα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα περισσότερα παιδιά-αθλητές του σωματείου καθώς και πολλοί γονείς αυτών, ενώ παρών ήταν κα ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Βαγγέλης Καραμολέγκος.
Κάθε ομάδα των ακαδημιών καθώς και η αντρική ομάδα είχε τη δίκη της βασιλόπιτα και το δικό της φλουρί με δώρο έκπληξη στον κάθε τυχερό. Από την αντρική ομάδα ο νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Ρεντζής, ενώ το φλουρί στην πίτα του σωματείου πήγε στο Δήμο Μαρκοπούλου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του δημοτικού συμβούλιου του δήμου Μαρκοπούλου, Χρήστος Δρίτσας Χρήστος και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Ευάγγελος Καραμολέγκος και φυσικά σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Μαρκό!
Η Διοίκηση του Σωματείου μεταξύ άλλων ευχήθηκε στους μικρούς και μεγάλους αθλητές καλή πρόοδο στα μαθήματα τους και καλή αθλητική χρόνια γεμάτη νίκες και χαρές! Ακολούθησαν συνομιλίες μεταξύ γονιών, προπονητών και διοίκησης και ανταλλαγή ευχών!
Από τη Μαρκό τόνισαν: «Ευχόμαστε ολόψυχα καλή Χρονιά και υγεία σε όλους με γνώμονα το «Νους υγιής εν σώματι υγιές»!!!!
Καλή, δημιουργική και έντονα αθλητική – ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους!!
Με εκτίμηση,
ΔΣ ΓΣ ΜΑΡΚΟ».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου