Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Η κοπή της πίτας της ΕΠΣΑΝΑ-Διευκρινίσεις

Τις απαραίτητες διευκρινίσεις για την εκδήλωση κοπής της πίτας έκαναν από την ΕΠΣΑΝΑ με ανακοίνωση. Από την Ένωση σημειώνουν ότι η είσοδος θα γίνεται αυστηρά με προσκλήσεις και κάλεσαν τα σωματεία να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους και να αποστείλουν γραπτώς τα ονόματα των επιτυχόντων σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα ποδοσφαιριστών.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ σημειώνεται: «Σας ενημερώνουμε ότι η ετήσια εκδήλωση απονομών και κοπής πίτας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18.30 στο Κτήμα LATANIA  (Mαρίνου Αντύπα , Λόφος Λεβίδη Παλλήνη )
Διευκρινίζουμε ότι από την Δευτέρα 15/01/2018  οι ομάδες θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της Ένωσης να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους για την είσοδο τους στην εκδήλωση. Η επίδειξη της πρόσκλησης κατά την είσοδο θα είναι απαραίτητη.
Υπενθυμίζουμε στα  σωματεία όπως μας αποστείλουν γραπτώς έως την Τετάρτη 17/01/2018  τα ονοματεπώνυμα των ποδοσφαιριστών που έχουν επιτύχει σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα και συμμετείχαν κατά την περίοδο 2016-2017 σε αγώνες των σωματείων τους βάσει φύλλων αγώνων τα οποία θα ελεγχθούν από την Ένωση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου