Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Νικολακάκης ο… κακός δαίμονας του Παλληνιακού!

Σε… κακό δαίμονα του Παλληνιακού μετατράπηκε ο Νικολακάκης στο φετινό πρωτάθλημα, αφού η ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου έφερε νέα ισοπαλία με τους πρωτοπόρους, σε ένα παιχνίδι που όπως εξελίχθηκε θα μπορούσε να πανηγυρίσει ακόμη και τη νίκη!
Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς. Είχε δοκάρι με τον Σάμιο στο 10ο λεπτό, ενώ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Καλιαμπάκα στο 30’ και θα μπορούσε να έχει ευρύτερο προβάδισμα μέχρι το 45’.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν ψυχωμένοι και έφεραν το ματς στα ίσια στο 55’ με τον Πιτσούνη, ενώ ο Παλληνιακός στάθηκε εκ νέου άτυχος στο 60’ αφού είχε και πάλι δοκάρι με τον Μουστόγιαννη. Ο Νικολακάκης, όπως και στο ματς του πρώτου γύρου, έτσι και σε αυτό έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 78’ όταν αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη ο Νίκας, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να βγουν μαζικά μπροστά και να πιέσουν. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πέτυχαν το δεύτερο γκολ, όταν ο Μαβίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στο 83’ και με σουτ έκανε το 2-1! Το ματς ως το φινάλε ήταν θρίλερ, με τους «κιτρινόμαυρους» να πιέζουν ασφυκτικά και να βρίσκουν στο 92’ το γκολ της ισοφάρισης. Ο Μουστόγιαννης γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή για τον Κούση, ο οποίος με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Για τη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι πριν το γύρισμα του Μουστόγιαννη η μπάλα είχε περάσει εκτός τελικής γραμμής, άουτ.

Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Μήταρης, Χόικας. 

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κατσάνος, Κωστόπουλος (93’ Πάλμος), Κουμουλίδης, Πάσσαρης, Νίκας, Βαφειάδης, Καβάσης (75’ Δαμιανίδης), Πεΐδης, Μαβίδης, Πιτσούνης (90’ Τσαπανίδης), Πιτέλης
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Φυλακτός, Κούσης, Αρκούδας (85’ Βλάχος), Ελ Γκαμάλ. Ανδρίκος, Μαλάι (50’ Ματσάδες), Μπίτιλης, Σάμιος, Καλιαμπάκας, Γεωργουδάκης (75’ Χρυσάφης), Μουστόγιαννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου