Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Στα ημιτελικά τα Καλύβια, 2-0 τον ΑΟ Αυλών!

Νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία τους πρόσθεσαν τα Καλύβια, που πήραν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ για πρώτη φορά από την ίδρυση τους, επικρατώντας 2-0 εντός έδρας του ΑΟ Αυλών, σε ένα πολύ ωραίο ματς παρά τον πολύ δυνατό αέρα!
Τα Καλύβια είχαν την απόλυτη υπεροχή και με κόντρα και με υπέρ τους τον αέρα και σπατάλησαν σωρεία ευκαιριών μέχρι να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ! Το γκολ ήρθε στο 73’, όταν μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα στρώθηκε στον Χαρίση και εκείνος με σουτ έκανε το 1-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 79’ Πασκάλι με κοντινή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κάιδου.

**Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη πρόκριση για τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα σε ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ! Ο 33χρονος τεχνικός βρέθηκε ξανά τα δύο τελευταία χρόνια στη φάση αυτή ως προπονητής του Παλληνιακού, αλλά αποκλείστηκε και στις δύο περιπτώσεις από την μετέπειτα Κυπελλούχο Τριγλία Ραφήνας και τον φιναλίστ Αήττητο Σπάτων.

Διαιτήτευσαν οι Καρράς, Τζαφόλιας Β., Ντόστης.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Ντάλλας, Καραγιάννης, Μπρότσι (65’ Ντίνος), Ντούνης, Καρελιώτης, Πασκάλι, Χαρίσης (82’ Πατσαούρας), Οικονομίδης Α (62’ Κάιδος), Οικονομίδης Δ., Σερμπενιάδης (55’ Αναστόπουλος), Κυριόπουλος.
ΑΟ ΑΥΛΩΝ: Μορφονιός, Ποταμιάνος (15’ Παπαγιαννούλας), Πάντος, Νάνος, Λάππας, Τσιαμπάς, Τούρλας (38’ Μαστρογιάννης), Ντάτις, Αγάθης, Ντεντέους (80’ Σανξάκου), Πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου