Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Άνετος ο Αστέρας Βάρης, 2-0 το Κορωπί

Εύκολο απόγευμα είχε απέναντι στο Κορωπί ο Αστέρας Βάρης, που πήρε τη νίκη με 2-0 εντός έδρας και διατηρήθηκε στο –6 από τον Παλληνιακό. Οι παίκτες του Μιχάλη Κάτσικα είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι και έκαναν συντήρηση δυνάμεων, σε ένα ματς που ο τεχνικός του Αστέρα χρησιμοποίησε πολλούς παίκτες από την ακαδημία της ομάδας.
Το σκορ για τον Αστέρα άνοιξε στο 44’ ο Παπάζογλου, ο οποίος με εντυπωσιακό σόλο πέρασε τέσσερις αντιπάλους και πλάσαρε ωραία τον Κονόμι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 52’ με κεφαλιά ο Μάναλης, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μίχου. Άτυχος στάθηκε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα ο Καπακτσόγλου, ο οποίος συγκρούστηκε στον αέρα με τον Φαμπιάν και άνοιξε το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Ο γκολκίπερ του Αστέρα συνέχισε με δεμένο κεφάλι επειδή δεν υπήρχε άλλη αλλαγή, ενώ μετά το τέλος του αγώνα μετέβη στο νοσοκομείο όπου και έκανε ράμματα.

Διαιτήτευσαν οι Τριγάζης, Κουλοχέρης, Ντόστης. 

Κ.Α. ΒΑΡΗΣ: Καπακτσόγλου, Βεϊόγλου (70’ Γκέργκι), Μάναλης (78’ λ. τρ. Χαρόπουλος), Μαγγίνας, Τσακύρης (66’ Γιαμάς), Μάγγος, Δημητρόπουλος, Μίχος, Γεωργακόπουλος, Παπάζογλου (60’ Κριλής), Νιούμαν.
ΚΟΡΩΠΙ: Κονόμι (55’ λ. τρ. Παπαθεοδώρου), Πολυμενάκος, Καπουράνης, Αλεξίου, Υφαντής, Δήμας, Ζίκα (50’ Σταμέλος), Μπανάι Χρ., Σύλια (77’ Ντόβλα), Φαμπιάν, Αμπεντινάι (80’ Μπανάι Ορ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου