Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ξέφυγε η Μάχη, 2-0 τον Άρη Βούλας

Τη διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού άνοιξε η Μάχη, που επιβλήθηκε 2-0 εντός έδρας του Άρη Βούλας. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν σε ένα ματς που δεν είχε πολλές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να στέκονται άτυχοι στις καθυστερήσεις, όταν είχαν δοκάρι.
Το σκορ για τη Μάχη άνοιξε στο 23’ ο Μίχας με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Καραλής σε ανατροπή από τον Γιαννόπουλο, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 87’ ο Παρούσος με σουτ μέσα από την περιοχή. Δοκάρι είχε για τον Άρη ο Κολτσίδας στο 93’.

*Το ματς αυτό ήταν το αποχαιρετιστήριο για τον Μιχάλη Μάλαμα. Ο επί σειρά άνω των δύο δεκαετιών ρέφερι «κρέμασε» στο ματς αυτό τη σφυρίχτρα του, παίζοντας μάλιστα το τελευταίο του ματς εκεί που έκανε το ντεμπούτο του, στο γήπεδο του Μαραθώνα. 
**Από πλευράς Μάχης ξεχώρισαν οι Νταής, Καραλής, Βούσουλας. Από πλευράς Άρη διακρίθηκαν οι Βιδάλης, Χούντα.
**Από τον Άρη εξέφρασαν παράπονα για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε χέρι αμυνομένου στο 65’ και υποστήριξαν ότι το δεύτερο γκολ ξεκινάει από χέρι επιτιθέμενου της Μάχης.  

Διαιτήτευσαν οι Μάλαμας, Παπαδιώτης, Μακρής. 

ΜΑΧΗ ΜΑΡ.: Πάππας, Σιδέρης, Καρακοζίδης, Βούσουλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Σένε (90’ Φλώρος), Νταής, Σελαμάι (71’ Παρούσος), Μίχας (71’ Τσέλα), Παπαδόπουλος.
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Βέλλης (57’ Κολτσίδας), Γιαννόπουλος, Πλίτσης, Βιδάλης, Λιόσης, Μήτρος (85’ Τσαλδάρης), Τρίμπος (66’ Μήτσιος), Βεζύρης, Κοτζάι, Χούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου