Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Δίκαιη ισοπαλία στο Λαύριο, 0-0 η ΑΠΕΛ με Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Ισορροπημένο ήταν το ματς στο Λαύριο, εκεί όπου η ΑΠΕΛ έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Το ματς πήγε κυρίως στη δύναμη, έγινε ματς κέντρου με πολλές μονομαχίες και ελάχιστες φάσεις, στις οποίες και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλές απώλειες σε αυτήν την αναμέτρηση.
Στην αρχή είχε δύο καλές φάσεις η Λαυρεωτική, αλλά δεν βρήκε το γκολ, η κορυφαία εκ των οποίων με τον Χάσκα, αλλά ο Ντογκοτάρι απέκρουσε τελευταία στιγμή το πλασέ του. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το ματς και θα μπορούσε στο τέλος να σκοράρει. Συγκεκριμένα ήταν στο 72’ όταν ο 15χρονος Λάμψιας, που έκανε σήμερα το ντεμπούτο, βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του έφυγε μόλις άουτ.

Διαιτήτευσαν οι Βλάχος Ανδ., Κάλλης, Γουρνιάς.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρου, Χουσεΐν, Καλαβρός, Κορωνιάς, Τσετβερίκοφ, Χάσκα (85’ Βουκελάτος), Τζώρας (70’ Κετέογλου), Βελετάκος, Γκόντζος, Ζατσελάρι, Χρήστου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ.: Ντογκοτάρι, Κατσέρης, Μπαλωμένος, Παπαγεωργίου, Μπερμπάντης, Μπούμπας, Μαστρογιάννης (80’ Μπιζάνιας), Μπόσιος, Παπιδάκης (82’ Ντουντίγια), Ζουρούδης, Μπαλόκας (5’ λ. τρ. Λάμψιας-85' Κοσκινιώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου