Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Χατζηαναστασίου: «Χωρίς άγχος, για το καλύτερο αποτέλεσμα»

Όπως αντιμετωπίζουν όλα τα ματς ως τώρα θα δουν και αυτό με την Ατλαντίδα στον Θησέα Νέας Μάκρης. Αυτό τόνισε στο «epsanastisentra» ο Βλάσης Χατζηαναστασίου, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ματς που προηγήθηκε με τον Κεραυνό, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το αποτέλεσμα.
«Το αποτέλεσμα στο ματς με τον Κεραυνό ήταν δίκαιο. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, βρήκε ένα γρήγορο γκολ που ξεκλείδωσε ουσιαστικά την άμυνά μας. Από εκεί και πέρα δεν μπορέσαμε να μπούμε ποτέ στο ματς και δίκαια χάσαμε», τόνισε για το ματς που προηγήθηκε ο Χατζηαναστασίου.
Για το ματς που ακολουθεί με την Ατλαντίδα, ο τεχνικός του Θησέα σημείωσε: «Παίζουμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Έχει ποιοτικούς παίκτες μέσα και πολύ καλούς μικρούς. Επίσης έχει έναν προπονητή που γνωρίζει πολύ καλή την ομάδα του. Όλα τα ματς έχουν την ίδια σημασία και όλα θα τα αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο, χωρίς άγχος, προσδοκώντας στο καλύτερο αποτέλεσμα».
Θα λείψουν από το ματς αυτό οι τραυματίες Νικολέας, Ανδριτσόπουλος, Παππάς, Σόμογλου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή είναι του Κατσουγκρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου