Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Δικαιώθηκε στην έφεση ο Κεραυνός-Εκτέθηκε η Π.Ε. της ΕΠΣΑΝΑ!

Γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο η απόφαση για την υπόθεση του αγώνα Κεραυνός Κερατέας-Μαρκό, με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να δικαιώνει τον Κεραυνό και να εκθέτει ανεπανόρθωτα την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ! Η ομάδα της Κερατέας πήρε το παιχνίδι στα «χαρτιά» με 3-0, ενώ η Μαρκό τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για δόλο και πρόστιμο 200 ευρώ!Αναλυτικά στην απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ: «Κατά τη συνεδρίασή της στις 25/10/2017, η Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ δέχθηκε την έφεση του ποδοσφαιρικού σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ κατά του ποδοσφαιρικού σωματείου ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ για την ακύρωση της  υπ’ αριθ. 1/3-10-2017 απόφασης της Π.Ε/ΕΠΣΑΝΑ και κατά του ποδοσφαιρικού σωματείου Α.Ο. ΜΑΡΚΟ και: Εξαφανίζει την εκκαλουμένη υπ’ αριθ. πρωτ. 1/3-10-2017 απόφαση της Π.Ε/ΕΠΣΑΝΑ.
Δέχεται την  υπ’ αριθμ. πρωτ. κατάθ. ΕΠΣΑΝΑ 1654/26-9-2017 ένσταση του εκκαλούντος σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.
Κατακυρώνει τον αγώνα που διεξήχθη στις 24-9-2017 στο γήπεδο Κερατέας Αττικής στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Α Κατηγορίας  της ΕΠΣΑΝΑ περιόδου 2017-2018, μεταξύ της γηπεδούχου ομάδος ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ και της φιλοξενούμενης ομάδας Α.Ο. ΜΑΡΚΟ υπέρ της ομάδος ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, με τέρματα και βαθμούς 3-0.
Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών στην ομάδα Α.Ο. ΜΑΡΚΟ από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ σε βάρος της παραπάνω ομάδος».
Με την απόφαση αυτή ουσιαστικά η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ είναι απολύτως εκτεθειμένη και –αν μη τι άλλο– με τη σωρεία λαθών που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και αποκορύφωμα τις δύο ποινές στα σωματεία Νικολακάκης και Θησέας Νέας Μάκρης είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα. Σε τέτοιες περιπτώσεις η παραίτηση είναι η πλέον αξιοπρεπής κίνηση και ο μόνος δρόμος, αφού η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων ουσιαστικά δυσφημίζει και την Ένωση!
Επίσης, καλό θα είναι όλοι μα όλοι, παράγοντες, προπονητές, παίκτες και δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής να μην προκαταβάλλουν αποφάσεις, καθώς τα αρμόδια όργανα είναι αυτά που γνωρίζουν καλύτερα και αυτά που παίρνουν τις αποφάσεις. Οπότε, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος, αλλά και να προσπαθεί να διαμορφώσει την κοινή γνώμη, ή να συμβουλεύει ανθρώπους για το πώς θα πράξουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου