Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Μακροδημήτρης: «Συνεχίζουμε με ταπεινότητα»

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Κεραυνού
σε πρόσφατη έξοδο για καφέ
Η καλή πορεία στον πρώτο γύρο έχει φέρει ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες στον Κεραυνό Κερατέας, γι’ αυτό και όλοι στην ομάδα θα συνεχίσουν με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα. Αυτό τόνισε στο «epsanastisentra» ο Τάκης Μακροδημήτρης και έστειλε τις ευχές του για τα Χριστούγεννα.
«Έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και το 2017 κλείνει με καλό τρόπο για εμάς», τόνισε ο Μακροδημήτρης και συνέχισε: «Αυτό μας γεμίζει μας βάζει ακόμη περισσότερες ευθύνες, αλλά συγχρόνως μας οπλίζει με μεγαλύτερη υπευθυνότητα για τη συνέχεια. Αυτό που θα κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας. Ο Κεραυνός είναι μια οικογένεια και αυτό είναι κάτι που θα διατηρήσουμε».
Καταλήγοντας ο προπονητής του Κεραυνού έστειλε τις ευχές του για τις γιορτές: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής καλά Χριστούγεννα με υγεία. Στους προέδρους να έχουν υπομονή και να στηρίζουν τις ομάδες τους, στους παίκτες να καταλάβουν ότι οι προπονητές δουλεύουν με στόχο να τους κάνουν καλύτερους και στους προπονητές να ανεβάζουν το επίπεδο του ποδοσφαίρου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου