Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

«Θα κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο» το σύνθημα στον Αστέρα Βάρης

Η διακοπή των Χριστουγέννων βρίσκει τον Κυανού Αστέρα Βάρης να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας που έχει ταυτόχρονα την καλύτερη άμυνα, μαζί με τον Παλληνιακό, και την 3η καλύτερη επίθεση. Η διαφορά από την κορυφή είναι στους 7 πόντους, αλλά αυτό δεν «τρομάζει» κανέναν και το σύνθημα για τη συνέχεια είναι να κυνηγήσει ο Αστέρας ό,τι καλύτερο ως το τέλος.
Συγχρόνως, αυτό που ικανοποιεί περισσότερο τους ανθρώπους της ομάδας της Βάρης είναι το γεγονός ότι πλέον ο Αστέρας έχει βρει τα πατήματά του και παίζει καλό ποδόσφαιρο, προσφέροντας εξαιρετικό θέαμα. Κάτι που ήταν από τα ζητούμενα εξ αρχής, όπως και το να αναδειχθούν κι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές. Δύο αποστολές που ο Μιχάλης Κάτσικας έχει φέρει εις πέρας και γι’ αυτό υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση από την πλευρά της διοίκησης προς το πρόσωπό του.
Ειδικά στο θέμα της ανάδειξης ποδοσφαιριστών οι άνθρωποι του Αστέρα είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι, μιας και δεν σταματούν να στηρίζουν τη θέση ότι αυτός είναι ο σκοπός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Δηλαδή, να υπάρχει μεράκι και όρεξη για δουλειά από τους εκάστοτε παράγοντες, προκειμένου να τραβήξουν τα νεαρά παιδιά μακριά από τις κακές συνήθειες και να τα κρατήσουν στο ποδόσφαιρο, δίνοντάς τους ταυτόχρονα μια μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθούν στο μέλλον.
Αυτά είναι και τα πιστεύω του Δημήτρη Πάπιου. Ο πρόεδρος του Αστέρα θέλησε να φτιάξει από την αρχή την ομάδα, βάζοντας γερά θεμέλια για το μέλλον, γι’ αυτό και από νωρίς τόνισε ότι η κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου δεν είναι αυτοσκοπός, παρόλο που η ομάδα του είναι «καταδικασμένη» να πρωταγωνιστεί. Αυτό που θέλει ο ίδιος είναι να αναδειχθούν κι άλλα νεαρά παιδιά και να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν δίπλα στους έμπειρους παίκτες και ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος με τον ζήλο που δείχνουν οι μικροί σε ηλικία. Άλλωστε, υπάρχει πίστη σε αυτά τα παιδιά και γι’ αυτό από τον Αστέρα θα κάνουν ό,τι μπορούν από την πλευρά τους έτσι ώστε οι νεαροί να έχουν τα καλύτερα δυνατά εχέγγυα για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.
ΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
Όπως προαναφέραμε στον Αστέρα θα κυνηγήσουν ό,τι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Για τον λόγο αυτό η ομάδα θα ενεργοποιηθεί στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Οι πληροφορίες του «epsanastisentra» αναφέρουν ότι άμεσα θα ανακοινωθούν τρεις αποχωρήσεις, ενώ όσον αφορά τις μεταγραφές θα είναι τουλάχιστον δύο στον αριθμό τους. Αυτό που φρόντισαν να καταστήσουν σαφές από τον Αστέρα είναι ότι δεν θα υπάρξει καμία κίνηση για παίκτη του Παλληνιακού, παρά μόνο σε περίπτωση που κάποιος μείνει ελεύθερος από τους «κιτρινόμαυρους». Πάντως, ήδη έχει ακουστεί η πληροφορία ότι ο Αστέρας είναι κοντά σε συμφωνία με παίκτη που διακρίνεται στη Γ’ Εθνική, χωρίς όμως να έχει γνωστοποιηθεί άλλο στοιχείο του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου