Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Βαγενάς: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Απόλυτα ευχαριστημένος ήταν ο Μάκης Βαγενάς από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του στο ματς με τον Παλλαυρεωτικό. Ο εκ του τεχνικού διδύμου του Γέρακα μίλησε στο «epsanastisentra» συνολικά για την πορεία των «ασπρόμαυρων» ως τώρα και έστειλε τις ευχές του για τις γιορτές.
Για το ματς με τον Παλλαυρεωτικό και τη συνέχεια ο Βαγενάς υποστήριξε: «Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, κόντρα σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, ενώ το ακόμη πιο θετικό είναι ότι συνδυάσαμε αυτή τη νίκη με καλή εμφάνιση. Αν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, σταθήκαμε τυχεροί στο τέλος του παιχνιδιού και από μία στημένη φάση ήρθε το γκολ που μας έδωσε το τρίποντο. Αυτή η νίκη έδωσε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα, αφού πλέον μετράμε έξι ματς αήττητοι, διάστημα στο οποίο έχουμε σημειώσει τέσσερις νίκες. Αν μη τι άλλο αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάζουμε το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία, αλλά και ευθύνη ταυτόχρονα. Γιατί, όχι μόνο αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο αυτό το διάστημα, αλλά έχουμε ανεβάσει και λίγο ψηλότερα τον πήχη στη βαθμολογική συγκομιδή μας και πρέπει να το διατηρήσουμε αυτό στην πορεία.
Πλέον μεσολαβεί η διακοπή για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά. Σε αυτό το διάστημα σε καμία περίπτωση δεν θα χαλαρώσουμε, από τη στιγμή που με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ακολουθούν δύσκολα ματς, αρχής γενομένης αυτού με τον Αετό Πικερμίου εκτός και με το Κρυονέρι επίσης εκτός».
Γενικά για την πορεία του Γέρακα μέχρι τώρα ο εκ του τεχνικού διδύμου της ομάδας σχολίασε: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη διάθεση και την προσπάθεια των παικτών μας και από τη βαθμολογική μας συγκομιδή. Κάτι που θέλουμε να συνεχιστεί και για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να μας δοθεί το συντομότερο δυνατό η δυνατότητα να δώσουμε ευκαιρίες σε περισσότερα νέα παιδιά. Άλλωστε, δεν έχουμε κρυφτεί ποτέ όσον αφορά τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και εν συνεχεία το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία».
Καταλήγοντας, ο Μάκης Βαγενάς έστειλε τις ευχές του για τις γιορτές: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους εμπλεκόμενους με το ποδόσφαιρο της ανατολικής και τις οικογένειές τους καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. Επίσης, να ευχηθώ στο “epsanastisentra” να έχει την ίδια συνέπεια και συνέχεια στην έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση που μας έχει συνηθίσει ως τώρα, στους λίγους μήνες λειτουργίας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου