Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

«Χείμαρρος» ο Αστέρας Βάρης, 5-0 τη Μάχη Μαραθώνα

Ο δυνατός αέρας που φυσούσε στο γήπεδο της Βάρης μετέτρεψε τον Αστέρα σε… χείμαρρο που συμπαρέσυρε ό,τι βρήκε μπροστά του στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τη Μάχη Μαραθώνα, της οποίας επιβλήθηκε με 5-0! Με το αποτέλεσμα αυτό ο Αστέρας πέρασε μόνος του στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο –5 από τον πρωτοπόρο Παλληνιακό.
Όπως και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι του ο Αστέρας σπατάλησε ένα ημίχρονο αφού δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ, με τη Μάχη να μένει από το 44’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μακρόπουλου με δεύτερη κίτρινη. Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας έγινε ακόμη πιο πιεστικός, ο Μιχάλης Κάτσικας έριξε κι άλλον επιθετικό από νωρίς στο ματς και γρήγορα έγειρε υπέρ του η πλάστιγγα. Στο 58’ ο Παπάζογλου άνοιξε το σκορ, ενώ μέσα σε ένα τρίλεπτο (64’, 67’) ο Κούτρος σημείωσε δύο γκολ και «καθάρισε» τη νίκη. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με το… γκάζι πατημένο και πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τον Μίχο σκόρερ στο 78’ και στο 88’.

Διαιτήτευσαν οι Ρεντίφης, Τζαφόλιας Δ., Γουργιώτης.

Κ.Α. ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγίνας, Σκουρλής (76’ Διακρούσης), Τσακύρης (52’ Κριλής), Μαυροθαλασσίτης, Μίχος, Κούτρος, Παπάζογλου (81’ Κουσιάκης), Νιούμαν (72’ Γκιέργκι).
ΜΑΧΗ ΜΑΡ.: Παππάς, Σιδέρης Α., Κοροβέσης, Βούσουλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Καρακοζίδης (86’ Σιδέρης Ν.), Νταή, Σένε (85’ Γεραμάνης), Παρούσος (62’ Κορώνης), Σελαμάι (62’ Φλώρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου